- Дата и час: 16 Дек 2024, 00:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
След 43 дена от раждането бащата загива
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
След 43 дена от раждането бащата загива
Здравейте.Казвам се Мария и имам голям проблем.Имах човек с когото живях 9 години,но нямам брак с него.През 2005г.родих дете от него,като то носи имената на баща си.Или по точно казано той си признава детето.След 43 дена от раждането бащата загива.Неговите роднини го погребват в техен гроб и сега не ми дават да ходя на гроба му.Искам с голяма болка да Ви попитам,след като той има наследник,може ли ас от името на наследника да предява претенция и да го махна от този гроб и да го преместя в друг по мое желание?Извинявам се че Ви питам точно по такава непиятна тема.Предварително Ви благодаря,какъвто и отговор макар и неприятен да мидадете.
- Mi4kaMM
Zdravejte.Zakona me pi6e kato majka na deteto mu,no v udostoverenie za naslednizi figurira samo deteto ne roditelite ili rodninite mu.Sled kato ot razli4ni instituzij iskat mojto mnenie kato zakonen predstavitel na maloletnata mu du6terja,ne moge li po tazi logika da re6a as vmesto du6terja mu kade da bude pogreban?I koj v slu4aja e s po golemi prava deteto,koeto e naslednik ili rodninite mu?
- Mi4kaMM
Zdravejte.Zakona me pi6e kato majka na deteto mu,no v udostoverenie za naslednizi figurira samo deteto ne roditelite ili rodninite mu.Sled kato ot razli4ni instituzij iskat mojto mnenie ili suglasie kato zakonen predstavitel na maloletnata mu du6terja,ne moge li po tazi logika da re6a as vmesto du6terja mu kade da bude pogreban?I koj v slu4aja e s po golemi prava deteto,koeto e naslednik ili rodninite mu?
- Mi4kaMM
Deteto vi ne moje da izrazyava pravnovalidna volya,a vie v tozi slu4ai ne izrazyavate pryako kasae6t nego imu6testven interes,interesat e po-skoro moralen,koeto e dosta otnosytelno i edva li nyakoi sud 6te se zanimae s tozy problem.Otnosno zabranata za pose6tenie na groba tya e pravno ny6to!Pravoto trudno regulira emozionalny otno6eniya mejdu rodnini![/code]
- golemana
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|