начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

kade moga da se oplacha ot neetichno povedenie na sadia?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kade moga da se oplacha ot neetichno povedenie na sadia?

Мнениеот tania_jo » 12 Фев 2006, 23:08

deteto mi bese osinoveno predi predi 10 godini ot veche bivsijat mi prijatel/jiveehme na semejni nachala/.sled kato se razdelihme toj zavede delo za razvaliane na osinoviavaneto-deteto bese na 13 godini.
sled edna godina bese poiskano deloto ot sadat kojto go bese vodil i se okaza che sam dala saglasie bez da mi bade objasneno ot advokatite za posledicite proiztichasti ot tova , a imenno prekratiavane na otnosenijata mi s deteto mi po zakon-sadijata kojto vodese deloto za razsinovjavane mi go kaza v sadebnata zala po naj-grubijat nachin otnasjaki se s men kato prestapnik...okaza se che 10godini po zakon az ne sam bila mjaka na deteto si koeto nito za mig ne e jivjalo bez men.nachinat po kojto mi go kaza razklati nervnata mi sistema , naloji se da izlizam v bolnichni i vece ot 13.05.05 pija antidepresanti neprekasnato.
koja e instancijata v kojato moga da podam jalba srestu sadijata/za advokata kojto vodese deloto za osinovjavane veche znam/, ili sadiite mogat da se otnasjat sas vseki vljazal v sadebna zala kato s prestapnik?
tania_jo

Мнениеот Гост » 13 Фев 2006, 02:37

госпожа, нищо толкоз не се е случило, сигурно и вие не сте най-внимателна винаги с хората. Просто трябва да си пренастроите гледната точка и да игнорирате с воля подобни проблеми, особено щом имате депресия - и психолога може да опита да ви помогне за това. В БГ хората са доста грубички, и съдии и психолози включително, но нищо не може да направи на този етап, освен да се саморазрушавате.
Гост

Назад към Семейни казуси