начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

Molia za otgovor

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Molia za otgovor

Мнениеот Zvezdelina » 14 Фев 2006, 09:46

Stava vapros za nasledstvo.Vsa6tnost ba6ta mi i maika mi sa razvedeni ot dosta vreme, toi se zeni povtorno, niama deca ot vtoria si brak, no saprygata my ima sin ot predi6en. Deteto j ne e osinoveno ot ba6ta mi, i trimata ziveiat zaedno. Ba6ta mi poly4ava po zakon miasto, kadeto zapo4na ve4e da zastroiava ka6ta. Baba mi i diado mi(roditelite na ba6ta mi sa zivi).Miastoto e prehvarleno ot tiah na imeto na ba6ta mi.Iskam da popitam kakva e 4astta, koiato moze da pritezava zenata na ba6ta mi i kakava e moiata, i ima li pravo neinia sin v tazi ka6ta?
Zvezdelina

Мнениеот Гост » 14 Фев 2006, 10:04

Кирилица!
Гост

Назад към Семейни казуси