начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Оспорване

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Оспорване

Мнениеот xara » 17 Фев 2006, 14:04

Моля,не обръщайте поста ми в тема за шеги.
Питам сериозно и се надявам да получа отговор.
Преди 7 месеца се разведох по взаимно съгласие.Но нито беше взаимно съгласие,нито аз или съпруга ми имаше желание.Имах връзка с мъж,който след дълъг тормоз буквално ме принуди да се изнеса от семейното жилище и да се разведа възможно най-бързо.Наложи ми се със болка в душата да убеждавам съпруга си как всичко е приключило и т.н.,за да не го замесвам.След всичкото това време вече почти се откъснах от този човек и искам да поправя нещата.
Може да ви звучи налудничаво,но и такива неща се случват.
xara

Мнениеот Гост » 17 Фев 2006, 14:11

Ако това, което пишете е истина отстрани изглежда комично, но на Вас сигурно не Ви е смешно. Мисля, че проблем нямате - просто сключете нов брак със съпруга си.
Гост

Мнениеот Никой » 17 Фев 2006, 15:34

А Вашия съпруг как понася тази ситуация? Много ми е интересно.
Никой

Re: Оспорване

Мнениеот Гост » 17 Фев 2006, 15:57

xara написа: Питам сериозно и се надявам да получа отговор.

И аз сериозно питам - какъв е въпросът ви?
Гост

Назад към Семейни казуси