- Дата и час: 16 Дек 2024, 04:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
изпит за адвокати
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
изпит за адвокати
Някой може ли да ми разясни, дали след успешно полагане на изпита за адвокати и младши адвокати, има някакъв срок, в който трябва да започне упражнявато на адвокатска дейност? И как става преместването от една адвокатска колегия в друга? Сигурно звучи тъпо, но не съм наясно.
- moi
- Нов потребител
Уважаеми колега,най вероятно започвате упражняването на дейността след като сте приет в колегия и сте положили клетва.След този момент Вие сте младши адвокат или адвокат и упражнявате дейност,дори и да не сте стъпили в кантората си.Това не зависи нито от това дали плащате осигуровки ,нито от нищо друго.Аз имам колеги които така направиха 2 г.ридически стаж и после станаха прокурори.По отношение на приемането пак става със същия набор от документи,като за начално встъпване,обаче лошото е ,че наново се внася таксата,а тя не е малко.
- todorova
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|