- Дата и час: 16 Дек 2024, 19:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
издръжка за дете под 18 години
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
издръжка за дете под 18 години
[color=darkred][/color] :(
Последна промяна dimaneto на 26 Юни 2006, 09:35, променена общо 1 път
- dimaneto
- Нов потребител
Re: издръжка за дете под 18 години
dimaneto написа:
?
- donna
- Старши потребител
издръжка на дете
Със съпруга ми сме в развод, имаме дете на 4 години, какъв е максималния размер за издръжка на дете, при положение, че той се осигурява на 220 лв. като ЕТ. Благодаря?
- dimaneto
- Нов потребител
Закона казва: може да се удържа само /разбирай за издръжка/ : ако осъденото лице получава от 200 до 250 лв. месечно - 1/2 част, ако е без деца, и 1/3, ако е с деца, които то издържа
- i_i_milev
- Младши потребител
Re: издръжка на дете
dimaneto написа::( Със съпруга ми сме в развод, имаме дете на 4 години, какъв е максималния размер за издръжка на дете, при положение, че той се осигурява на 220 лв. като ЕТ. Благодаря?
Той може да се осигурява на 220 лв ,важното е какво ще докажете като доходи ,а от там и възможности да дава мак . р-р ., зависи и от нуждите на детето .
По мое мнение искайте максимума , мож еда докажете високи доходи , може да се споразумеете , ако ли не съда ще реши .
Въпрос на доказване е ,инък нормативно определения р-р на издръжката е мин.30 лв -мак . 80 лв.
- donna
- Старши потребител
Благодаря за отговора. Детето ни не се нуждае от специални грижи, доходът на съпруга ми , в действителност е толкова, видно от данъчната декларация за 05 г. А освен това, аз не работя, смятам да уча. Така че, мислите ли, че съм в състояние да претендирам за по висок доход от минималния размер за издръжка за детето.Освен това, за сега той проявява желание да плаща детската градина, извън това което ще бъде осъден. Благодаря!
- dimaneto
- Нов потребител
dimaneto написа::) Благодаря за отговора. Детето ни не се нуждае от специални грижи, доходът на съпруга ми , в действителност е толкова, видно от данъчната декларация за 05 г. А освен това, аз не работя, смятам да уча. Така че, мислите ли, че съм в състояние да претендирам за по висок доход от минималния размер за издръжка за детето.Освен това, за сега той проявява желание да плаща детската градина, извън това което ще бъде осъден. Благодаря!
Факта ,че вие ще учите или вече учите няма отношение към издръжката неотносим е .
- donna
- Старши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|