начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

издръжка за дете под 18 години

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

издръжка за дете под 18 години

Мнениеот dimaneto » 26 Юни 2006, 09:26

[color=darkred][/color] :(
Последна промяна dimaneto на 26 Юни 2006, 09:35, променена общо 1 път
dimaneto
Нов потребител

Re: издръжка за дете под 18 години

Мнениеот donna » 26 Юни 2006, 09:31

dimaneto написа: :(

?
donna
Старши потребител

издръжка на дете

Мнениеот dimaneto » 26 Юни 2006, 09:40

:( Със съпруга ми сме в развод, имаме дете на 4 години, какъв е максималния размер за издръжка на дете, при положение, че той се осигурява на 220 лв. като ЕТ. Благодаря?
dimaneto
Нов потребител

Мнениеот i_i_milev » 26 Юни 2006, 10:01

Закона казва: може да се удържа само /разбирай за издръжка/ : ако осъденото лице получава от 200 до 250 лв. месечно - 1/2 част, ако е без деца, и 1/3, ако е с деца, които то издържа
i_i_milev
Младши потребител

Re: издръжка на дете

Мнениеот donna » 26 Юни 2006, 10:05

dimaneto написа::( Със съпруга ми сме в развод, имаме дете на 4 години, какъв е максималния размер за издръжка на дете, при положение, че той се осигурява на 220 лв. като ЕТ. Благодаря?

Той може да се осигурява на 220 лв ,важното е какво ще докажете като доходи ,а от там и възможности да дава мак . р-р ., зависи и от нуждите на детето .
По мое мнение искайте максимума , мож еда докажете високи доходи , може да се споразумеете , ако ли не съда ще реши .
Въпрос на доказване е ,инък нормативно определения р-р на издръжката е мин.30 лв -мак . 80 лв.
donna
Старши потребител

Мнениеот dimaneto » 26 Юни 2006, 11:13

:) Благодаря за отговора. Детето ни не се нуждае от специални грижи, доходът на съпруга ми , в действителност е толкова, видно от данъчната декларация за 05 г. А освен това, аз не работя, смятам да уча. Така че, мислите ли, че съм в състояние да претендирам за по висок доход от минималния размер за издръжка за детето.Освен това, за сега той проявява желание да плаща детската градина, извън това което ще бъде осъден. Благодаря!
dimaneto
Нов потребител

Мнениеот donna » 26 Юни 2006, 12:42

dimaneto написа::) Благодаря за отговора. Детето ни не се нуждае от специални грижи, доходът на съпруга ми , в действителност е толкова, видно от данъчната декларация за 05 г. А освен това, аз не работя, смятам да уча. Така че, мислите ли, че съм в състояние да претендирам за по висок доход от минималния размер за издръжка за детето.Освен това, за сега той проявява желание да плаща детската градина, извън това което ще бъде осъден. Благодаря!

Факта ,че вие ще учите или вече учите няма отношение към издръжката неотносим е .
donna
Старши потребител

Назад към Семейни казуси