бившия ми съпруг отказва да ми даде бележка за доходите си и така години наред губя детските си надбавки. Преди час разговарях с управителя на фирмата в която работи и грубия и арогантен тон на г-на ме амбицира да направя всичко необходимо да си получа въпросния документ.
Моля , кажете ми към кого да се обърна. Предварително Ви благодаря
- Дата и час: 16 Дек 2024, 05:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
молба
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Ами на НАП не виждам как ще откаже въпорсния директор, при поискване на такова удостоверение.
От друга страна, ако предявиш иск за присъждане или изменение на издръжката, съдът може да изиска удостоверение за доходите на бившия ти съпруг по реда на чл. 148 от ГПК. Нека се държи аргонтно със съда, ако може...
От друга страна, ако предявиш иск за присъждане или изменение на издръжката, съдът може да изиска удостоверение за доходите на бившия ти съпруг по реда на чл. 148 от ГПК. Нека се държи аргонтно със съда, ако може...
- steli_na
- Потребител
steli_na написа:Ами на НАП не виждам как ще откаже въпорсния директор, при поискване на такова удостоверение.
Е на НАП няма да откаже, но пък трябва съдебно удостоверение, което пък ще се издаде само ако има висящо дело
- gery
- Потребител
Ако Ви е "бивш" съпруга, защо Ви е бележка за доходите му. Никой не Ви иска такава, за да си получите детските надбавки. Декларирате, че сте разведена и Вашите доходи.
Друг е въпроса, ако искате да предявите иск за увеличение или присъждане на издръжка.
Друг е въпроса, ако искате да предявите иск за увеличение или присъждане на издръжка.
- radini
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|