начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Трудовият ми договор изтича след 1 месец-аз съм в отпуск

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трудовият ми договор изтича след 1 месец-аз съм в отпуск

Мнениеот kiki » 06 Юли 2006, 09:40

за отглеждане на малко дете от два месеца и получавам по 160 лв. Интересува ме след като сигурно няма да ми продължат срока на ТД, ще спрат ли да ми се изплащат тези 160 лв от ДОО?
kiki
Младши потребител

Re: Трудовият ми договор изтича след 1 месец-аз съм в отпуск

Мнениеот donna » 06 Юли 2006, 12:30

kiki написа:за отглеждане на малко дете от два месеца и получавам по 160 лв. Интересува ме след като сигурно няма да ми продължат срока на ТД, ще спрат ли да ми се изплащат тези 160 лв от ДОО?

В такъв случай ще получавате помощ по ЗСПД-100 лева ,но тя се получава до навършване на 1г. на детето и дохода на член от семейството следва да не надвишава 200 лв
donna
Старши потребител

Мнениеот kiki » 06 Юли 2006, 15:27

A aко след изтичане срока на ТД сключа нов(фиктивен)какви осигуровки трябва да внасям-върху тр. възнаграждение по договора или само здравна осигуровка?Идеята ми е да не ми се прекъсва тр. стаж.
kiki
Младши потребител

Мнениеот donna » 06 Юли 2006, 15:38

kiki написа:A aко след изтичане срока на ТД сключа нов(фиктивен)какви осигуровки трябва да внасям-върху тр. възнаграждение по договора или само здравна осигуровка?Идеята ми е да не ми се прекъсва тр. стаж.

Има си осигурителни прагове ,никой тук не може да гадае колко ........така ,че питай работодателя на колко ще си назначена и счетоводителя какъв е осигурителния праг за дейността .

Е някой за по-евтино се регистрираха като земеделски производители ...ама си е хамалогия .............
donna
Старши потребител

Мнениеот kiki » 06 Юли 2006, 16:28

Ясно-значи ще ме осигуряват над определен праг. Значи ли това, че повече не мога да получавам обезщетението от ДОО за отглеждане на дете до 2 год? Може ли това да стане и при новият ми фиктивен работодател?
kiki
Младши потребител

Назад към Семейни казуси