- Дата и час: 24 Ное 2024, 18:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СЛЕДОВАТЕЛИТЕ - КОЛКО И КЪДЕ СМЕ???
|
|
Аз също не мога да "стопля", каква е връзката между лова и работата ми да речем. Но тъй като съм и ловец, все пак някаква връзка има.....
Категорично не е вярно твърдението, че в службите са останали най вече пенсионери......тъкмо обратното...хора на пенсионна възраст също ги повикаха в прокуратурата.....и те отидоха естествено.
От петнадесетина човека за пенсия имаме двама, това е положението. А заемите са си заеми, то кой ли няма сега???
Категорично не е вярно твърдението, че в службите са останали най вече пенсионери......тъкмо обратното...хора на пенсионна възраст също ги повикаха в прокуратурата.....и те отидоха естествено.
От петнадесетина човека за пенсия имаме двама, това е положението. А заемите са си заеми, то кой ли няма сега???
- sledovatelia
- Младши потребител
Когато един индианец умре за него казват че е заминал за вечните ловни полета.Иначе следователя е прав и ние горе долу сме толкова по щат и имаме за пенсиониране един човек.Без него средната ни възраст е около 35 години.
До кога "отпуска" ще е мръсна дума бе колеги ?!?!?!? Пък и никой не говори целите отпуски които имаме.Да дадат поне по 15 дни и ние сме хора все пак
До кога "отпуска" ще е мръсна дума бе колеги ?!?!?!? Пък и никой не говори целите отпуски които имаме.Да дадат поне по 15 дни и ние сме хора все пак
- mm222
- Потребител
Уважаеми колеги следователи, сега като стана ясно, че ще ходим командировки да помагаме на изостаналите ОСС - та, как ще коментираме този факт. Днес шефът на нашето ОСС ни поднесе прясна информация, че от НСС искали да оказваме помощ. Ако и при Вас има разпореждане за командировка как ще процедирате - дела ли ще вземате при Вас, или ще ги работите по изостаналите райони???
- sledovatelia
- Младши потребител
Уважаеми колеги следователи, сега като стана ясно, че ще ходим командировки да помагаме на изостаналите ОСС - та, как ще коментираме този факт. Днес шефът на нашето ОСС ни поднесе прясна информация, че от НСС искали да оказваме помощ. Ако и при Вас има разпореждане за командировка как ще процедирате - дела ли ще вземате при Вас, или ще ги работите по изостаналите райони???
- sledovatelia
- Младши потребител
Добър ден колеги.Според информацията която е при нас, делата от другите райони ще идват при нас със санкцията на гл.прокурор и ще ги наблюдават нашите прокурори.Не е решено още само за чия сметка ще са разходите по експертизи и др.Другото което се говори е че Директора на НСлС искал до края на м.Октомври всички дела в страната да са приключени това според мен а и според другите колеги е просто невъзможно.
- mm222
- Потребител
А някаква информация за бъдещето на следствието в глобален план, или липса на токова - някой знае ли нещо....как се бачка в тая неизвестност, при тая ...... и безхаберна държавна политика...................))
- sledovatelia
- Младши потребител
cruel_la написа::cry: Мда.Чували сме че и ги гледаме вече. Иззема от един, и дава на друг.Така си е.Пак на нас ни дават.не мога да си обясня защо.
Колежке и ние имах такъв случай, но нашия директор на ОСС писа възражение до по горния прокурор, който отмени това изземване от дознател и предаване на следовател по чл.196 ал.1 т.5.
- rayan
- Младши потребител
cruel_la написа::cry: Мда.Чували сме че и ги гледаме вече. Иззема от един, и дава на друг.Така си е.Пак на нас ни дават.не мога да си обясня защо.
Колежке и ние имах такъв случай, но нашия директор на ОСС писа възражение до по горния прокурор, който отмени това изземване от дознател и предаване на следовател по чл.196 ал.1 т.5.
- rayan
- Младши потребител
командировките
Здравейте колеги!
Как е работата при Вас напоследък? Аз останах със 7 дела на производство ( без спрените ) и вчера получих запавед по факса от г - н Ангел Александров, че съм командирована в друга ОСлС за срок от 3 месеца.От една страна се радвам, че ще имам работа, от друга съм притеснена пак от разни бъдещи несигурни събития като това, какво ще се случи след като трите месеца изтекат.
Как е работата при Вас напоследък? Аз останах със 7 дела на производство ( без спрените ) и вчера получих запавед по факса от г - н Ангел Александров, че съм командирована в друга ОСлС за срок от 3 месеца.От една страна се радвам, че ще имам работа, от друга съм притеснена пак от разни бъдещи несигурни събития като това, какво ще се случи след като трите месеца изтекат.
-
bluebarovka - Младши потребител
У ма, Блубаровке, ако знаеш само на какъв ще се насадиш кат та командироват! Не 7- 70 (седимдисет) ша ти станат делата. Всеки ден по всяко едно от тях може да та напънат отвсякъде- гражданя, покурори, от МВР-то, ужаст!
Не се шегувам!
Не се шегувам!
- zidaromazach
- Потребител
zidaromazach написа:У ма, Блубаровке, ако знаеш само на какъв ще се насадиш кат та командироват! Не 7- 70 (седимдисет) ша ти станат делата. Всеки ден по всяко едно от тях може да та напънат отвсякъде- гражданя, покурори, от МВР-то, ужаст!
Не се шегувам!
Ха ха ха! И 700 да ми станат делата - не се плаша от работа! Защото пак ще си получавам високата заплата и ще съм доволна, а селяндури като този тук, ще си упражняват селския акцент по разни форуми, защо просто няма къде другаде да се изявят и някой да ги забележи, макар и само с безкрайната им тъпота и потресаващо "висок" интелект ! Успех в професията! .... Или по - скоро в строителството
-
bluebarovka - Младши потребител
IQ?
Кой, кой тъп? 35 до 49 ми е IQ-то ей!
Пък и що са обиждаш толкова лесно, аз така приятелски ...
Пък и що са обиждаш толкова лесно, аз така приятелски ...
- zidaromazach
- Потребител
Az li ne sym nared ili wsichki?
KOLKO SME KOITO WYRSHIM RABOTATA, S KOYATO SE ZANIMAWAME?
- perl
- Нов потребител
KOLKO SME KOITO WYRSHIM RABOTATA, S KOYATO SE ZANIMAWAME?
- perl
- Нов потребител
KOLKO SME KOITO SI WYRSHIM RABOTATA, S KOYATO SE ZANIMAWAME?UCHA SI AZ PRAWOTO, CHE I KROWOTO:).iSKAT DA NE SE RAZBIRA, CHE BYLGARIYA E ABSOLYUTEN KOMUNISTICHESKI BOKLUK, SAMO ZA DA YA PRIEMAT W EWROTO,KOETO OBACHE E NEWYZMOGNO DA STANE, ZASHTOTO SYM PODALA GALBI.IMA DWA WARIANTA DAAAA MI IZDADAT DIPLOMTA WEDNAGA CHE SYM ZAWYRSHILA, ILI DA ME OBEZSHTETYAT-DYRGAWATA ESTESTWENO BEZ DA HODYA W STRASBURG S 1000000(EDIN MILION) BYLGARSKI LEVA:)
- perl
- Нов потребител
bluebarovka написа:Ха ха ха! И 700 да ми станат делата - не се плаша от работа! Защото пак ще си получавам високата заплата и ще съм доволна, а селяндури като този тук, ще си упражняват селския акцент по разни форуми, защо просто няма къде другаде да се изявят и някой да ги забележи, макар и само с безкрайната им тъпота и потресаващо "висок" интелект ! Успех в професията! .... Или по - скоро в строителството
The thypical sheep! What can i say.....
- dinev
- Потребител
Може да станат 700, ама прекратени или спрени. А колкото да заплатата, със сигурност те е срам да си бутнеш картата в банкомата. А може би не?!
- dinev
- Потребител
Лично мен не ме е срам да си пъхам картата в банкомата, само че няма смисъл към момента.....не пуска пуста.....пише - НЕДОСТАТЪЧНА НАЛИЧНОСТ -
- top_sledovatel
- Младши потребител
Здравейте колеги !! Искам да попитам Блубаровката дали е командирована далеч или в съседен район.А на г - н Динев искам да кажа че злобата е неуместна, не следователите са виновни че имате много работа.А ако сте от достатъчно време в системата няма да ви е трудно да се сетите какви бяха заплатите преди две години .Уместен става тогава въпроса дали тогава не ни е било неудобно да работим
- mm222
- Потребител
|
|