начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

molia za razumen savet

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот donna » 15 Юли 2006, 23:57

bulgarin написа:zdraveite gospoji i gospoda,minaha dve zasedania na sada ot zavedenoto otmen delo.na vtoroto zasedanie se zapoznah s doklada na socialnata slujba,koito dava stanovishte sinat mi da bade otglejdan ot maika mu,v sashtoto vreme tia e bezrabotna,majat i s kogoto e sliuchila brak v anglia i v balgaria e bezraboten i niamat nikakvo sobstveno jilishte.maika i e bezrabotna a bashta i e pensioner .kato prichini da ne mi dadat sina mi sa posochili che sam student i che niama da imam vreme za nego.az rabota na postoianen trudov dogovor,vzimam dobra zaplata i imam tri jilishta s notarialni aktove.smiatam che stanovishteto na socialnata slujba e subektivno i neosnovatelno.molia za vashite saveti.

Първо да вземеш да пишеш на кирилица ,че едва го прочетох.
Второ съдът не е длъжен да се съобрази със социалния доклад .
Трето след като майката е в чужбина и вие не сте съгласен с издаването на паспорт и детето да живее там съда ще реши тоя въпрос.
Четвърто след като майката и настоящия съпруг са безработни в Англия .........ми поискайте най-лесното де съдът да задължи майката да представи доказателства от какво живее там и как се издържа .
Другото е вие да поискате събиране на доказателства от чужбина , пък и тъй като тя живее в Англия май требе и тамошните социални служби да се произнесат /за последното не съм мн. сигурна/. Това дело ми се вижда дълго.............
donna
Старши потребител

Здравейте!

Мнениеот galq_1976 » 27 Юли 2006, 19:04

Здравейте! Казвам се Гергана и сьм от Казанльк.Пиша ви,за да ме насочите кьм кого да се обьрна в дадения случай.Става дума за две момченца-братчета-Владимир на 11год.и малкото му братче Николай на 2год.8мес.Двете деца се гледат сами,майката е по цяла вечер в игралните зали,а бабата бие малкия за да спи защото е гладен.Това което ви пиша разказва Владо.Децата са недохранени и нахапани от бълхи по цялото тяло.Няма кой да ги изкъпе,защото в тях няма топла вода,поради сряно електричество.Имам две дъщерички на 10год.и на 1год.9мес.които много обичам,и правя сравнение с тях.Владо е с физика на 7-8год.дете,а малкия Ники колкото малката ми дъщеричка.Баткото има говорни дефекти,а малкия не може да казва дори мамо и тате.Жал ми е за децата и им давам каквото има-дрешки,обувки,сладкиши и някоя и друга играчка.Моля кажете към кого да се обърна,за да им помогна,защото сама не мога.Благодаря и много късмет на всички вас.
galq_1976
Нов потребител

Мнениеот bulgarin » 29 Юли 2006, 19:11

gospojo ,tova koeto az moga da vi kaja e da se konsultirate s DOBAR advokat,podchertavam dobar, i na kogoto moje da imate doverie.toi shte vi kaje kakvo triabva da napravite.
bulgarin
Младши потребител

Мнениеот bulgarin » 22 Авг 2006, 21:45

zdraveite na vsichki, kakvi sa nachinite za dokazvane v sada che bivshata mi priatelka e uprajniavala svobodna profesia v chujbina.blagodaria
bulgarin
Младши потребител

Мнениеот marsidi » 23 Авг 2006, 19:33

gospojo ,tova koeto az moga da vi kaja e da se konsultirate s DOBAR advokat,podchertavam dobar, i na kogoto moje da imate doverie.toi shte vi kaje kakvo triabva da napravite. :roll:
Съветвате хората да се обърнат към адвокат. :!:
А вие защо не го направите???? :?:
marsidi
Потребител

Мнениеот bulgarin » 23 Авг 2006, 22:29

Zashto li,zashtoto stava vapros za sina mi,zashtoto sadebnia proces ne e ednokratna usluga za den ili dva,zashtoto tova e moi vapros, koito sam poel da reshavam i vsishki posledstvia ot nego az shte ponesa,dobri ili loshi, i zashtoto tova e edin dobar forum za obmiana na opit i za dobri saveti.Neznaia s kakvo se zanimavate ,no smiatam che s poveche hora se postiga vinagi po-dobar rezultat.
bulgarin
Младши потребител

Мнениеот bulgarin » 03 Сеп 2006, 17:03

zdraveite na vsichki, kakvi sa nachinite za dokazvane v sada che bivshata mi priatelka e uprajniavala svobodna profesia v chujbina.blagodaria
bulgarin
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси