- Дата и час: 16 Дек 2024, 13:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ами ако ме изостави бременна?!?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Кейт, ти наистина ли си юрист? И ако да-как се дипломира?
И още нещо се сетих да те питам-така ли говореше на изпита по семейно право?!? Ако да-изпуснала съм шоуто на века
И още нещо се сетих да те питам-така ли говореше на изпита по семейно право?!? Ако да-изпуснала съм шоуто на века
- terry_ezra
- Младши потребител
Кейт, ти наистина ли си юрист? И ако да-как се дипломира?
- terry_ezra
- Младши потребител
katya01 написа:gosho72 написа:Уважавам колежката като юрист със стаж и нейното мнение също.Но все пак-гражданско дело за прекратяване на брака ли е това или сценарий от типа на "Дързост и красота" ?
Това, което за теб е просто едно "гражданско дело за прекратяване на брака" за други хора оказва влияние върху остатъка от живота им!
Аз й давам практически съвет, защото правото е сбор от правила, но е важно как те ще се приложат в практиката!
Katya01 , съгласна съм напълно с теб. Когато при нас дойде клиент, най-важното е да му помогнем и да съчетаем опита и познанията си в правото с житейския си опит. Това показва според мен истинска загриженост за интересите на клиента и за човека, който стои срещу нас с молба за помощ и съдействие. В края на краищата работим с живи хора, не с роботи. Но този подход не е за всеки юрист разбира се, не всеки може да се отдава на работата по този начин. Разни хора, разни идеали.
Успех ти желая. Жива, здрава и все така да помагаш на хората.
- fenix_f
- Потребител
Да! Аз не съм просто юрист, а много добър юрист. Нещо повече ставам все по-добра! Изпитът ми по семейно право беше преди години. Взех го без проблеми! Както ви казах не се занимавам със семейно право, но жената ми стана симпатична и имат опит с мъжете.
Съгласна съм с fenix_f! Някой хора влизат в професията за парите и работят механично. Но за тази работа, както и за всяко друго нещо, трябва СЪРЦЕ! Един ден ще направя най-добрата бизнес кантора в България - не за пари, а за да вдигна стандарта на работа, който е много занижен!
Искам да виждам повече професионалисти, повече перфекционисти и повече мислещи хора! Не само правото, ами как това право ще се приложи в конретния контекст!
Успех на всички!
Съгласна съм с fenix_f! Някой хора влизат в професията за парите и работят механично. Но за тази работа, както и за всяко друго нещо, трябва СЪРЦЕ! Един ден ще направя най-добрата бизнес кантора в България - не за пари, а за да вдигна стандарта на работа, който е много занижен!
Искам да виждам повече професионалисти, повече перфекционисти и повече мислещи хора! Не само правото, ами как това право ще се приложи в конретния контекст!
Успех на всички!
- katya01
- Младши потребител
[Когато при нас дойде клиент, най-важното е да му помогнем и да съчетаем опита и познанията си в правото с житейския си опит. Това показва според мен истинска загриженост за интересите на клиента и за човека, който стои срещу нас с молба за помощ и съдействие. В края на краищата работим с живи хора, не с роботи. Но този подход не е за всеки юрист разбира се, не всеки може да се отдава на работата по този начин. Разни хора, разни идеали.
Успех ти желая. Жива, здрава и все така да помагаш на хората.[/quote]
Благодаря на всички, които приеха проблема ми при -сърце.Съжалявам ако това, което ми се случва ви напомня "Дързост и красота".За мен такова сравнение е унизително, а истинското положение, в което се намирам е трагично не заради някаква раздяла между мъж и жена, а заради това, че сме допуснали да създадем нов живот , а сега да се чудя какво да правя и как да улесня живота му/ако мога, от сега/.
И все пак иска ми се да получа още малко правни съвети, но не се сещам какво да питам конкретно.
Благодаря на gery и на всички юристи със сърце!
Благодаря на всички, които приеха проблема ми при -сърце.Съжалявам ако това, което ми се случва ви напомня "Дързост и красота".За мен такова сравнение е унизително, а истинското положение, в което се намирам е трагично не заради някаква раздяла между мъж и жена, а заради това, че сме допуснали да създадем нов живот , а сега да се чудя какво да правя и как да улесня живота му/ако мога, от сега/.
И все пак иска ми се да получа още малко правни съвети, но не се сещам какво да питам конкретно.
- ivi_peneva
- Нов потребител
[Когато при нас дойде клиент, най-важното е да му помогнем и да съчетаем опита и познанията си в правото с житейския си опит. Това показва според мен истинска загриженост за интересите на клиента и за човека, който стои срещу нас с молба за помощ и съдействие. В края на краищата работим с живи хора, не с роботи. Но този подход не е за всеки юрист разбира се, не всеки може да се отдава на работата по този начин. Разни хора, разни идеали.
- ivi_peneva
- Нов потребител
edit:
ivi_peneva написа:Когато при нас дойде клиент, най-важното е да му помогнем и да съчетаем опита и познанията си в правото с житейския си опит. Това показва според мен истинска загриженост за интересите на клиента и за човека, който стои срещу нас с молба за помощ и съдействие. В края на краищата работим с живи хора, не с роботи. Но този подход не е за всеки юрист разбира се, не всеки може да се отдава на работата по този начин. Разни хора, разни идеали.
Успех ти желая. Жива, здрава и все така да помагаш на хората.
ivi_peneva написа:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
С риск да проваля забавата ви на гърба на човек, който е развълнуван и силно притеснен за бъдещето си, и изпълнен с милион въпроси без сигурни отговори: как ще гледам сама детето си, как ще се издържам, как ще расте детето ми без баща, ще обърна по-сериозно внимание на запитването и ще отговоря следното: Докато сте бременна мъжът ви може не може да заведе иск за развод без ваше съгласие..... а колкото се отнася до, вас вие имате право да водите дело по исков ред за развод, Гери е права, че решението е твърде лично и следва да го вземете сама, не под влияние на емоцията, а като премислете добре нещата. Не забравяйте, че на първо място са интересите на детето - опитайте се да му осигурите необходимата издръжка и добър начин на живот, това естествено може да стане и в дело за развод, може да се обоснове вина разбира се - той ви е изоставил бременна, каква грижа за семейството и за детето ви е това! Може да се претендира висока издръжка за детето ви, а също така и ползване върху семейното жилище, в което сте живели по време на брака си, независимо чия собственост е, за да не останете без дом. Има и др. вероятни отговори на въпросите ви, които може да ви даде един адвокат по семейно право, затова моят съвет е да се обърнете към такъв.
http://www.lex.bg/members/janetastoimenova
http://www.lex.bg/members/janetastoimenova
- janetastoimenova
- Младши потребител
хихихихи мерси за забележката не бях обърнала внимание но мнението може да послужи на друг нуждаещ се така че не съм се хабила напразно надявам се приятен ден
- janetastoimenova
- Младши потребител
Така и така темата се възобнови...ето ме и мен, бременната тогава, за да ви разкажа до къде сме я докарали.
Мъжа ми наистина ме напусна /12 дни преди да родя/. Изнесе се от квартирата ни и се нанесе в собствен дом/закупен на името на майка му/. Родих здраво и много хубаво момченце, което сега е почти на 6 мес. и което той е виждал 5-6 пъти, просто защото аз си гледам детето при родителите ми /не сме в София/. Не искам нищо от мъжа ми, той изпраща по 100 лв. на месец и понякога купува памперси. Но и не искам да има право на чести срещи с детето, а се опасявам че при развод по взаимно съгласие може и да поиска такива и да не можем да се разберем с добро.
Но тази битка ми предстои, така че с някой от вас може и да се запознаем лично.
Знам че темата беше разгорила страстите, но какво да се прави за жените е трудно да преживеят бремето на бремеността и сблъсъка с горчивата действителност - любовници, интриги, лошо поведение и най-вече унизение!
На всички желая късмет в партньорските отношения!
Мъжа ми наистина ме напусна /12 дни преди да родя/. Изнесе се от квартирата ни и се нанесе в собствен дом/закупен на името на майка му/. Родих здраво и много хубаво момченце, което сега е почти на 6 мес. и което той е виждал 5-6 пъти, просто защото аз си гледам детето при родителите ми /не сме в София/. Не искам нищо от мъжа ми, той изпраща по 100 лв. на месец и понякога купува памперси. Но и не искам да има право на чести срещи с детето, а се опасявам че при развод по взаимно съгласие може и да поиска такива и да не можем да се разберем с добро.
Но тази битка ми предстои, така че с някой от вас може и да се запознаем лично.
Знам че темата беше разгорила страстите, но какво да се прави за жените е трудно да преживеят бремето на бремеността и сблъсъка с горчивата действителност - любовници, интриги, лошо поведение и най-вече унизение!
На всички желая късмет в партньорските отношения!
- ivi_peneva
- Нов потребител
И аз ви желая успех! Ако имате нужда от съвет, консултация или просто разбиране - може да разчитатете на правно и човешко съдействие
- janetastoimenova
- Младши потребител
Стига де,lyutiyat ! Ти вече си оценен. Ти си един резил, така че не си прави труда да оплюваш всички наоколо за да се изпъкнеш, все едно че плюеш срешу вятъра. Сигурно нямаш клиенти и затова си толкова бясен? Може би трябва да преразгледаш държанието си?
- ensso
- Потребител
-
satir - Активен потребител
"Ще помоля админите на сайта да преместят цялата тази дискусия от меню "форум" в меню "Хумор".
С така изразените мнения по казуса мястото и е именно там !! "
syglasen sym s kolegata i se prisyedinqvam kym nego i ako moje 6te vi predloja da napravite i forum za feministki koito zabravqt osnovata na kazusa i obry6tat vsi4ko na zloslovie.
С така изразените мнения по казуса мястото и е именно там !! "
syglasen sym s kolegata i se prisyedinqvam kym nego i ako moje 6te vi predloja da napravite i forum za feministki koito zabravqt osnovata na kazusa i obry6tat vsi4ko na zloslovie.
- krasko666
- Младши потребител
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|