начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

СЛЕДОВАТЕЛИТЕ - КОЛКО И КЪДЕ СМЕ???

Дискусии на тема съдебната власт в България

Мнениеот mm222 » 08 Сеп 2006, 11:20

top_sledovatel написа:Аз отдавна призовах колегите от НСС и териториалните й поделения да спрат участието във форума. А така също и Вас - двете ми колежки /Круела и Амороса/ също. Във форума няма да стигнем до нищо. Безпредметно е просто, описвал съм надълго и нашироко за по младите колеги как беше положението до 1995 година, структурата и прочее. Явно никой не го е интересувало професионалното положение на нещата /не става въпрос за следователите/ - те го знаят. Затова повече няма го пиша, няма смисъл. Ако кажа на някого, че е простак се вдига адреналина, нахлуват флуиди и започва спор. Просто се обръща внимание на непрофесионалните изказвания, а не като се пише професионално. Просто да си караме работата и това е. Аз понеже видях, че е безпредметно да пиша, не публикувам постинги често, повече чета.
Аз знам защо дознателите пишат така, те не са простаци според мен. Защото имам лични наблюдения, нормални са си. И ако са в истинска разследваща среда, няма да имат комплексите за непълноценност и няма да изливат стреса си във форума. Нашите всичките дознатели участват ВСИЧКИ И РЕДОВНО в конкурси за магистрати - двама успяха!!! Желая и на другите да успеят за да се откъснат от охранително - оперативната помиярщина в която са "разтворени".
И тогава ще им спаднат всичките тия отрицателни емоции които имат в момента и ще станат истински магистрати!!! Това е пътя им предначертан от закона на естественото развитие.
И докато не стане това, във форума непрекъснато и постоянно ще се излива стреса...от мое име моля колегите следователи да не се връзват....да проявяват разбиране към тях. Човек в това положение трябва да разтоварва някъде...просто трябва. Кой друг ако не ние ще ги разбере??? Когато оперативния "скафандър" ти набие каската а ти мълчиш щото си му пряко подчинен къде да излееш натрупаните гадни емоции???
Ами тука естествено - по ГАДНИТЕ И КОРУМПИРАНИ СЛЕДОВАТЕЛИ.... :lol: :lol: :lol:
Така че давайте мили мои млади колеги дознатели....едно време като млад милиционер в далечната 1984 година, като ми избиха балансите по време на пост, натроших приклада на автомата в пода....избих стреса просто....все пак беше по - добре отколкото другия вариант... :o :o :o
ОГЪН ВЪВ ФОРУМА.....НЕ НА ДРУГО МЯСТО!!!

Колежки и колеги следователи считам че топ следователя е един мъдър човек и аз лично ще последвам съвета който ни дава.На всички пожелавам повече успехи и по малко ядове, включително и на колегите дознатели :idea:
mm222
Потребител

Мнениеот samozvanec » 08 Сеп 2006, 15:59

Диньов, точно ти ли ще убеждаваш кои е туберколозен и не знам си още какъв.. ? Ти, на който родителите ти и поколения от край време сте се занимавали (занимавате) с отглеждане на ДИНИ ? Съвсем се оля, заприлича на спукана диня. Хайде, оправдавай се пак, нещо обаче май доста хора разбраха за блестящата ти юридическа "грамотност" и във всеки постинг ставаш обект на присмех и искрено съжаление! Пък чак и раздвоявания на личността забелязваш.. Дали пък amarosa, cruel_fa i sledovatelia пак не са един и същи човек :wink: Така че не се занимавай с неприсъщи за теб неща, иди да обереш бостана, и не се навеждай много- че току виж съседа те изненадал...
samozvanec
Младши потребител

Мнениеот top_sledovatel » 08 Сеп 2006, 16:38

Уважаеми колега, да не се драчим повече предложих. Все едно.....няма да стигнем до съгласие. Колежките ме разбраха, предлагам да не пишем повече с такава насоченост....причините добре ги описах - може би и ние на тяхно място ще се нервим така и ще избиваме стреса. Просто не можем да искаме друго от тях към момента....в помията в която са натопени...начина на работа определя и предопределя поведението...не може в среда на хора с ниско IQ, да има дознатели с високо ниво....просто не може. Не се връзвайте и не пишете с такъв тон...наистина така трябва. То не стига, че никой нищо не им казва и никой нищо не им дава, нито бюджет имат отделен, нито структура, нито професионално ръководство.....не се връзвайте...следователи сме все пак от структурата на НСС...не ни е по ранга да се лаем като кучета из форума...Нека да пишат каквото си искат...
НЕ Е НАШ ПРОБЛЕМ ПРОСТО...:) :D :D :D
top_sledovatel
Младши потребител

Мнениеот dinev » 09 Сеп 2006, 10:56

samozvanec написа:Диньов, точно ти ли ще убеждаваш кои е туберколозен и не знам си още какъв.. ? Ти, на който родителите ти и поколения от край време сте се занимавали (занимавате) с отглеждане на ДИНИ ? Съвсем се оля, заприлича на спукана диня. Хайде, оправдавай се пак, нещо обаче май доста хора разбраха за блестящата ти юридическа "грамотност" и във всеки постинг ставаш обект на присмех и искрено съжаление! Пък чак и раздвоявания на личността забелязваш.. Дали пък amarosa, cruel_fa i sledovatelia пак не са един и същи човек :wink: Така че не се занимавай с неприсъщи за теб неща, иди да обереш бостана, и не се навеждай много- че току виж съседа те изненадал...

Не знам с какво сме се занимавали, ама се чудя кой е отгледал такава куха тиква като теб. :lol:
dinev
Потребител

Мнениеот bluebarovka » 09 Сеп 2006, 12:21

mm222 написа:Здравейте колеги !! Искам да попитам Блубаровката дали е командирована далеч или в съседен район.А на г - н Динев искам да кажа че злобата е неуместна, не следователите са виновни че имате много работа.А ако сте от достатъчно време в системата няма да ви е трудно да се сетите какви бяха заплатите преди две години :twisted: .Уместен става тогава въпроса дали тогава не ни е било неудобно да работим :wink: :wink:

В съседен район.
Аватар
bluebarovka
Младши потребител

Мнениеот bluebarovka » 09 Сеп 2006, 12:47

dinev написа:Те вече се изпокриха, само по форумите влизат един - двама. Иначе из нашия град постоянно ги гледам да се шляят без работа, и да се хвалят, че почти си били изчистили делата. Браво, г-да изследователи. Както каза Блубаровката "останаха ми на производство седем". Ами колежке, съвсем скоро няма да имаш нито едно. Така че нищо друго няма да ви остава, освен да затъпявате. Постепенно. Амороза ( не знам дали произлиза от "туберколоза", но намирам сходство със "силикоза", а също и със "пародонтоза"), след като твоето ниво е толкова високо, защо тогава се хабиш да отговаряш на дознателите. Замълчи си високомерно, и това е. Круела, на въпроса ти как съм бил нарекъл Блубаровката. Ами свикнал съм да наричам нещата с истинските им имена, както и в случая. Но теб все още не съм, щото ти имам малко уважение, нали? :wink: А за това какво си мислите за мненията ми, ще ви отговоря с една римска сентенция, гласяща: "Trans penis mihi est".

Чудех се дали да си хабя приказките, за да отговарям на полицая Динев и на разни други комплексари, защото не ми е в стила да обиждам като тях.... Не мога да си обясня от къде толкова злоба към мен??? Ние дори не се познаваме, а заради професиите си ставаме обект на омраза помежду си. В съдебния район, в който работя с дознателите сме в перфектни отношения и за пръв път в този форум видях толкова злоба и простащина от страна на полицаи.А ако трябва нещата наистина да се наричат с истинските им имена, то тогава голяма доза истина очевидно има във всички вицове за полицаи, включително и за милите комплексирани кадри на родното дознание :twisted: И не знам кой и как е затъпял, но от постингите на доста от тук пишещите полицаи, не виждам с толкова акъл и безкрайно нисък IQ как точно ще се развият повече от там докъдето са стигнали.
Аватар
bluebarovka
Младши потребител

Мнениеот yugoslav » 09 Сеп 2006, 12:55

bluebarovka написа:Чудех се дали да си хабя приказките, за да отговарям на полицая Динев и на разни други комплексари, защото не ми е в стила да обиждам като тях.... Не мога да си обясня от къде толкова злоба към мен??? Ние дори не се познаваме, а заради професиите си ставаме обект на омраза помежду си. В съдебния район, в който работя с дознателите сме в перфектни отношения и за пръв път в този форум видях толкова злоба и простащина от страна на полицаи.А ако трябва нещата наистина да се наричат с истинските им имена, то тогава голяма доза истина очевидно има във всички вицове за полицаи, включително и за милите комплексирани кадри на родното дознание :twisted: И не знам кой и как е затъпял, но от постингите на доста от тук пишещите полицаи, не виждам с толкова акъл и безкрайно нисък IQ как точно ще се развият повече от там докъдето са стигнали.

Ти си буца...злато! :lol:
Последна промяна yugoslav на 09 Сеп 2006, 12:57, променена общо 1 път
yugoslav
Потребител

Мнениеот bluebarovka » 09 Сеп 2006, 12:57

cruel_la написа::lol: Очарована съм, колега Динев!Така и трябва да бъде, ако гледаш обективно на нещата.Всъщност, както и да ме наречеш, това би говорило единствено и само за нивото ти като мъж и кавалер, а на мен по никакъв начин не ми пречи.Нашата работа среща с всякакви хора.Виждала съм и неграмотни, и простаци, и всякакви.Нито нещо може да ме изненада, нито да ме учуди.Не се обиждам лесно, лично-по никакъв начин, единствено -професионално.И, бъркам, щото би трябвало да приемам дознателските изхвърляния и помия от смешната им страна.Млада съм, ще ми мине и това :lolАмороза също.Но, понеже сме добронамерени и ни се иска нещата да вървят, затова обръщаме внимание на таз жалка , недостойна и смешна помия.Аз лично спирам.Вече само ще чета и ще се хиля.То, друго от вас не става. :lol:

Присъединявам се към Вас колежке! Убедих се че няма смисъл да се обяснява на разни тук пишещи дознатели, че ние следователите сме добронамерени и няма какво да делим с тях.За това, ще влизам тук и само ще чета, за да се хиля и аз.
Аватар
bluebarovka
Младши потребител

Мнениеот yugoslav » 09 Сеп 2006, 13:05

bluebarovka написа:....За това, ще влизам тук и само ще чета, за да се хиля и аз.

Смехът е здраве! Но в почивките между две хилиния не е лошо и да се поработва! :lol:
yugoslav
Потребител

отново във форума

Мнениеот kinovski » 09 Сеп 2006, 15:12

Уважаеми колеги,

и аз като много други от доста време само хвърлям по някой поглед на този в миналото много стойностен сайт.

Отбих се случайно и за мое огромно удоволствие се натъкнах на целувките изпратени ми от колежка,чийто постинги чета с удоволствие - макар и понякога да се увлича емоционално в отговорите си към хора на драстично по-ниско ниво от нейното ;-)

Разбира се тя преувеличава моите заслуги,но пък приемам изключително приятната форма на благодарност! ;-)

ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СПИРАМЕ ДА ПИШЕМ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ПОНЕ МАЛКО С МАЛКО ИДЕЯТА НА ФОРУМА - да не го оставяме да опошлее като повечето такива!

Лека работа и повече усмивки в очакване нс поредните промени в НК и НПК! А-а - забравих - и в ЗСВ и други ;-)
kinovski
Младши потребител

Мнениеот top_sledovatel » 10 Сеп 2006, 16:25

Здравей колега Киновски - аз съм изпълнявал делегации по твои дела....задочно се познаваме.....няма да си пиша местоработата и името, но задочно те познавам -желая професионални успехи и лично щастие...:::)))
top_sledovatel
Младши потребител

Мнениеот m_ilieva77 » 10 Сеп 2006, 23:02

Абе, има там едни 99 процента от следователите, които развалят добрия имидж на останалите. :D
m_ilieva77
Младши потребител

Мнениеот samozvanec » 11 Сеп 2006, 15:07

А пък зимата ни очаква честитка от ЕС: "Има едни 100 % доНАзнатели, които си мислят,че са юристи,но заради тях съдебната реформа ще е вечна реформа и ще куца и с двата крака" :?
samozvanec
Младши потребител

Мнениеот top_sledovatel » 11 Сеп 2006, 16:16

Уважаеми колеги от структурата на НСС, как да Ви убедя да не се връзвате и да спрете лаенето във форума????? Нима нямаме място където да се изявим????? Колега "САМОЗВАНЕЦ", прав сте 100% но все пак да не падаме на нивото на тоя или оня!!!
Пишете професионално, компетентно и обосновано!!! Личните нападки не следва да са наш приоритет!!!
СМЯТАМ, ЧЕ СЪМ ПРАВ!!!
Последна промяна top_sledovatel на 11 Сеп 2006, 17:47, променена общо 2 пъти
top_sledovatel
Младши потребител

Мнениеот dinev » 11 Сеп 2006, 16:29

А има един самозванец, който е "велик" юрист. Практикува като адвокат и е много гладен. Освен това изпитва страшна омраза към полицаите и много, ама много обича да ги плюе. Добре е обаче, че е г-н никой, и предизвиква само искрен смях и съжаление. Г-н самозванец, коге сте свободен за служебна защита? :lol:
dinev
Потребител

Мнениеот dinev » 11 Сеп 2006, 16:29

А има един самозванец, който е "велик" юрист. Практикува като адвокат и е много гладен. Освен това изпитва страшна омраза към полицаите и много, ама много обича да ги плюе. Добре е обаче, че е г-н никой, и предизвиква само искрен смях и съжаление. Г-н самозванец ( или по - добре с а м о з а с р а н е ц), кога сте свободен за служебна защита? :lol:
dinev
Потребител

Мнениеот top_sledovatel » 12 Сеп 2006, 09:26

За съжаление си права колежке. Човек гледащ отстрани, незапознат с работата ни, лесно може да се поддаде на внушение наистина. Както в позитивен, така и в негативен аспект. Наистина наглите, безскрупулните и парадиращите напредват най - много в живота, но то е до време. Докато те разберат колко струваш както се казва.
Нали си виждала по телевизията говорителите на Главна прокуратура да казват по повод на лични нападки от обвиняеми лица следното:
"....Нямаме практика, да коментираме изявленията на обвиняеми и подсъдими..."
И това го правят независимо от формата и остротата на нападките. Те просто си вършат работата....
Ние също... :lol: :lol: :lol:
top_sledovatel
Младши потребител

Мнениеот m_ilieva77 » 12 Сеп 2006, 22:16

Знаете ли каква е приликата между половите органи и следователите?
НЕСМЕНЯЕМОСТТА.
m_ilieva77
Младши потребител

Мнениеот nekontakten » 13 Сеп 2006, 10:33

Уважаема М...Илиева, кое Ви кара да имате лична неприязън към следствения апарат??? Или по точно към конкретно лице от него.....говорите за полови органи - ами можете да се обърнете към въж който Ви харесва и Ви допада....и той съответно да Ви харесва - пък и аз мога да се отзова ако сте готина естествено - сексапили си ми е слабост - пък и органи си имам...ще Ви допаднат - СИГУРА!!! - :lol: :lol: :lol:
nekontakten
Нов потребител

Мнениеот mm222 » 13 Сеп 2006, 11:56

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mm222
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Съдебна власт