top_sledovatel написа:Аз отдавна призовах колегите от НСС и териториалните й поделения да спрат участието във форума. А така също и Вас - двете ми колежки /Круела и Амороса/ също. Във форума няма да стигнем до нищо. Безпредметно е просто, описвал съм надълго и нашироко за по младите колеги как беше положението до 1995 година, структурата и прочее. Явно никой не го е интересувало професионалното положение на нещата /не става въпрос за следователите/ - те го знаят. Затова повече няма го пиша, няма смисъл. Ако кажа на някого, че е простак се вдига адреналина, нахлуват флуиди и започва спор. Просто се обръща внимание на непрофесионалните изказвания, а не като се пише професионално. Просто да си караме работата и това е. Аз понеже видях, че е безпредметно да пиша, не публикувам постинги често, повече чета.
Аз знам защо дознателите пишат така, те не са простаци според мен. Защото имам лични наблюдения, нормални са си. И ако са в истинска разследваща среда, няма да имат комплексите за непълноценност и няма да изливат стреса си във форума. Нашите всичките дознатели участват ВСИЧКИ И РЕДОВНО в конкурси за магистрати - двама успяха!!! Желая и на другите да успеят за да се откъснат от охранително - оперативната помиярщина в която са "разтворени".
И тогава ще им спаднат всичките тия отрицателни емоции които имат в момента и ще станат истински магистрати!!! Това е пътя им предначертан от закона на естественото развитие.
И докато не стане това, във форума непрекъснато и постоянно ще се излива стреса...от мое име моля колегите следователи да не се връзват....да проявяват разбиране към тях. Човек в това положение трябва да разтоварва някъде...просто трябва. Кой друг ако не ние ще ги разбере??? Когато оперативния "скафандър" ти набие каската а ти мълчиш щото си му пряко подчинен къде да излееш натрупаните гадни емоции???
Ами тука естествено - по ГАДНИТЕ И КОРУМПИРАНИ СЛЕДОВАТЕЛИ....
Така че давайте мили мои млади колеги дознатели....едно време като млад милиционер в далечната 1984 година, като ми избиха балансите по време на пост, натроших приклада на автомата в пода....избих стреса просто....все пак беше по - добре отколкото другия вариант...
ОГЪН ВЪВ ФОРУМА.....НЕ НА ДРУГО МЯСТО!!!
Колежки и колеги следователи считам че топ следователя е един мъдър човек и аз лично ще последвам съвета който ни дава.На всички пожелавам повече успехи и по малко ядове, включително и на колегите дознатели