ЗДРАВЕЙТЕ!!!! (и извинете за латиницата,но нямам друг избор!!!)
Имам проблем с които наистина не зная как да се справя!Значи,преди повече от 3 месеца,изпратих покана на приятеля ми в Египет(египтяанин е)отказаха му,след това се реших да отида дотам и да кандидатстваме за виза заедно,пак поискаха поканата,още разполагахме със същата,-пореден отказ(и причината за отказа ни бе отказана)отговорът идвал от България,София)след това се решихме да сключим брак, тъй като не искахме да се разделяме,и предположих че по този начин нещата ще ни се уредят-е сгреших явно!Не стига че не сключихме нормален брак тук,където ми се искаше,но и не го пускат да дойде при мен!След\"подписването ни\"в Министерството на Правосъдието в Цаиро,и легализирането на арабски на документите ни,дадоха разрешение от посолството ни и се оженихме,от там ни удариха печат на документите и уж всичко било легално и наред!Аз просто се налагаше вече да се връщам в България,баща ми беше зле с здравето(на 77 години е все пак),и сам студентка(21 години сам)!По тази причина,аз го помолих да кандидатства отново,поискали са му отново тази\" трагична и проклета покана\"вече за мен,плюс документите за попълване,банкова бележка,и доументите доказващи подписването ни там!напълно легални!!!!!!Е на 30.09.2004 ПОРЕДНИЯ УДАР-ОТКАЗ,и вече не разбирам защо,наистина сам адски отчаяна!Просто ми се реве вече,не зная как да реагирам сега,може би нещо сам объркала при пращането на тази ужасна покана(за 1 път ми е),но вече се побърквам,и сам адски уплашена!Не искам да се принуждавам там В Егъпет да живея,не ми харесва,и татко е с сърдечна операция,няма кой да го гледа,господи наистина сам отчаяна.......моля ви помогнете ми,кажете ми какво да сторя сега,имам ли шансове!?????????
- Дата и час: 16 Дек 2024, 05:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
***MOLBA ZA POMOSHT!!!!!***
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ***MOLBA ZA POMOSHT!!!!!***
МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ В СТРАСБУРГ ЗА НАРУШЕНИЕ ПО ЧЛ.8-МИ ОТ ЕКПЧ!
РЕАЛНО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА ТОВА,ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НЯКАКВО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ДЕЛОТО МОЖЕ ДА ПОВЛИЯЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ В ОТНОШЕНИЕТО ИМ КЪМ ВАШИТЕ МОЛБИ ЗАНАПРЕД!
ЗА КОНТАКТИ 0888 472 858 И advokati@mail.bg.
РЕАЛНО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА ТОВА,ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НЯКАКВО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ДЕЛОТО МОЖЕ ДА ПОВЛИЯЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ В ОТНОШЕНИЕТО ИМ КЪМ ВАШИТЕ МОЛБИ ЗАНАПРЕД!
ЗА КОНТАКТИ 0888 472 858 И advokati@mail.bg.
- valeriii
- Младши потребител
i tova li e edinstvenata mi vazmojnost za sega ostanala???njama druga taka li?
- diana_666
ok,mersi vse pak za tova che me osvedomihte,makar tova da ne mi e ponjatno,i edva li shte stane,no kakto i da e,mersi otnovo:)
- diana_666
ZDRAVEITE!!!! (i izvinete za latinizata,no njamam drug izbor!!!)
Imam problem s koito naistina ne znaq kak da se spravq!Znachi,predi poveche ot 3 meseza,izpratih pokana na priqtelq mi v Egipet(egiptqanin e)otkazaha mu,sled tova se reshih da otida dotam i da kandidatstvame za viza zaedno,pak poiskaha pokanata,oshte razpolagahme sas sa6tata,-poreden otkaz(i prichinata za otkaza ni be otkazana)otgovorat idval ot Bulgaria,Sofia)sled tova se reshihme da sklju4im brak, tai kato ne iskahme da se razdelqme,i predpolojih che po tozi nachin neshtata 6te ni se uredjat-e sgreshih qvno!Ne stiga 4e ne sklju4ihme normalen brak tuk,kadeto mi se iska6e,no i ne go puskat da doide pri men!Sled"podpisvaneto ni"v Ministerstvoto na Pravosadieto v Cairo,i legaliziraneto na arabski na dokumentite ni,dadoha razreshenie ot posolstvoto ni i se ojenihme,ot tam ni udariha pechat na dokumentite i uj vsichko bilo legalno i nared!Az prosto se nalagashe veche da se vrashtam v Bulgaria,bashta mi beshe zle s zdraveto(na 77 godini e vse pak),i sam studentka(21 godini sam)!Po tazi prichina,az go pomolih da kandidatstva otnovo,poiskali sa mu otnovo tazi" tragi4na i prokleta pokana"veche za men,plus dokumentite za popalvane,bankova belejka,i doumentite dokazvashti podpisvaneto ni tam!napalno legalni!!!!!!E na 30.09.2004 POREDNIA UDAR-OTKAZ,i veche ne razbiram zashto,naistina sam adski otchaqna!Prosto mi se reve veche,ne znaq kak da reagiram sega,moje bi neshto sam obarkala pri prashtaneto na tazi ujasna pokana(za 1 pat mi e),no ve4e se pobarkvam,i sam adski uplashena!Ne iskam da se prinujdavam tam V Egypet da jiveja,ne mi haresva,i tatko e s sardechna operazia,njama koi da go gleda,gospodi naistina sam ot4aqna.......molja vi pomognete mi,kajete mi kakvo da storja sega,imam li shansove!?????????
Imam problem s koito naistina ne znaq kak da se spravq!Znachi,predi poveche ot 3 meseza,izpratih pokana na priqtelq mi v Egipet(egiptqanin e)otkazaha mu,sled tova se reshih da otida dotam i da kandidatstvame za viza zaedno,pak poiskaha pokanata,oshte razpolagahme sas sa6tata,-poreden otkaz(i prichinata za otkaza ni be otkazana)otgovorat idval ot Bulgaria,Sofia)sled tova se reshihme da sklju4im brak, tai kato ne iskahme da se razdelqme,i predpolojih che po tozi nachin neshtata 6te ni se uredjat-e sgreshih qvno!Ne stiga 4e ne sklju4ihme normalen brak tuk,kadeto mi se iska6e,no i ne go puskat da doide pri men!Sled"podpisvaneto ni"v Ministerstvoto na Pravosadieto v Cairo,i legaliziraneto na arabski na dokumentite ni,dadoha razreshenie ot posolstvoto ni i se ojenihme,ot tam ni udariha pechat na dokumentite i uj vsichko bilo legalno i nared!Az prosto se nalagashe veche da se vrashtam v Bulgaria,bashta mi beshe zle s zdraveto(na 77 godini e vse pak),i sam studentka(21 godini sam)!Po tazi prichina,az go pomolih da kandidatstva otnovo,poiskali sa mu otnovo tazi" tragi4na i prokleta pokana"veche za men,plus dokumentite za popalvane,bankova belejka,i doumentite dokazvashti podpisvaneto ni tam!napalno legalni!!!!!!E na 30.09.2004 POREDNIA UDAR-OTKAZ,i veche ne razbiram zashto,naistina sam adski otchaqna!Prosto mi se reve veche,ne znaq kak da reagiram sega,moje bi neshto sam obarkala pri prashtaneto na tazi ujasna pokana(za 1 pat mi e),no ve4e se pobarkvam,i sam adski uplashena!Ne iskam da se prinujdavam tam V Egypet da jiveja,ne mi haresva,i tatko e s sardechna operazia,njama koi da go gleda,gospodi naistina sam ot4aqna.......molja vi pomognete mi,kajete mi kakvo da storja sega,imam li shansove!?????????
- diana_666
Svargete se s konsultantite na Agenciciq za konsultacii i podpomagane na biznesa , znam tce mnogo skoro razreshiha totcno takav problem.Niamat pravo da vi otkazvat i triabva da se proveri.Mnogo e vazmogno da e niakakva greshka oste ot parviq pat . Ponege parvia otkaz go ima v komputrite im nikoj sled tova da ne e proverqval zasto , a direktno da vi otkazvat bez pritcina.No kosultantite na tazai Agencia imat mnogo vrazki i pozicii i ste vi pomognat. Tel. 9314145, 8324008, 9317650
- simona
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|