- Дата и час: 16 Дек 2024, 08:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
търся помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
търся помощ
Здравейте.Имам много деликатен въпрос и незнам към кого да се обърна.От 3г.свекърва ми овдовя и от тогава почнаха проблемите.Започна се с това че не ни пускаше да ходим на село а мъжът ми има голямо желание да ходи през почивните дни и да си прави там негови работи.Но от 1г. проблема и май стана психически.Започна да събира всевъзможни буклуци от сметишето на селото да ги трупа да не изхвърля нищко от къщи да купува всякъкъв вид зеленчуци и плодове в големи количества и да ги оставя да се развалят но да ги държи в къщата си.Навсякъде висят катинарчета и всичко което може да се заключва е заключено.Постояно се заяжда говори глупости и се кара с всички.Съседите немогат да излезнат на пътя и тя ги почва през оградата.Налина на бой хвърля каквото и падне по нас.Видяхме че яде и от сухата храна на кучето.Но от 1 месец започна най-лошото.Започна да разпродава.До сега покъщнина люцерна жито гроздето от лозето а днес разбрахме че и нивите ще продава.Вижда се че психически не е добре но неиска да отиде на лекър.Как да постъпим че да я спрем да разпродава че тя утре и къщата може да продаде.Има ли начин мъжът ми да и стане настойник и тя да неможе да прави нищо без негово съгласие
- valya
- Нов потребител
Доста е сложно.Следва да се образува производство за поставяне на лицето под запрещение по реда на чл.275-277 от ГПК във връзка с чл.5 от ЗЛС.
За тази процедура следва да се обърнете за повече информация към адвокат.
За тази процедура следва да се обърнете за повече информация към адвокат.
- gosho72
- Потребител
Благодаря ви.Днес ходих при адвокат и ми разясниха начините.Ако подам жалба в прокуратурата това ще отнеме поне един месец с изслушване на свидетели и тогава можело да бъде настанена в болница и другият начин да я закараме на лекър и да бъде приета в болница което невиждам как ще стане.Първия начин най-бързо може да стане за 1 месец което е много дълъг период.Все пак ви благодаря ще видим какво ще решим със съпруга ми
- valya
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|