начало

14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища 14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища

Моля, препоръчайте ми....

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля, препоръчайте ми....

Мнениеот gogigo » 26 Сеп 2006, 10:39

...свестен, отговорен и добър адвокат по семейните дела по възможност от Пловдив. Страшно съм разочарована от последния, който току що ме заряза 20 тина дни преди първото дело, като се има на предвид, че ме мота година и половина!!!А колко пари отидоха за ненужни документи и др.

Много ще съм благодарна, ако ме насочите към някой.
gogigo
Нов потребител

Мнениеот janetastoimenova » 26 Сеп 2006, 15:21

Свястна и отговорна - определено, добра - по душа :D , като компетентност - това решават клиентите, пък и съм прекалено субективна и скромна :oops: да си го кажа, семейни дела- определено са ми по вкуса, лошото е че не съм от Пловдив, но ако мога да помогна - с удоволствие :wink:
Време за реклама! :lol:
janetastoimenova
Младши потребител

Мнениеот angelova2 » 27 Сеп 2006, 04:28

обърнете се към адв.Георгиева 0878119245
angelova2
Нов потребител

Назад към Семейни казуси