- Дата и час: 16 Дек 2024, 08:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
До всички адвокати!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
До всички адвокати!
Моля не пращайте клиентите си при бракоразводно дело да пишат жалби до така наречената полиция! Освен унижението, махленското им поведение и липсата на всякаква помощ успяват единствено да ти загубят времето , а не да ти решат проблема. И имат наглостта да се оплакват от "тъпите адвокати" , които им пращали непрекъснато хора вместо да си свършили сами работата
- anetabg
- Нов потребител
Re: До всички адвокати!
anetabg написа:Моля не пращайте клиентите си при бракоразводно дело да пишат жалби до така наречената полиция! Освен унижението, махленското им поведение и липсата на всякаква помощ успяват единствено да ти загубят времето , а не да ти решат проблема. И имат наглостта да се оплакват от "тъпите адвокати" , които им пращали непрекъснато хора вместо да си свършили сами работата
От този призив нищо не разбрах...
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
Надявам се авторката да не се разсърди, че я цитирам от един друг форум
АДВОКАТИ И МИЛИ МАМИ, КОИТО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ ПОВОД СТЕ САМИ ИЛИ СТЕ В НЕТЪРПИМИ ОТНОШЕНИЯ СЪС СЪПРУЗИТЕ ИЛИ БИВШИТЕ ТАКИВА, БИХ ИСКАЛА ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ СИ ЧРЕЗ НЯКАКВИ СИ ДЪРЖАВНИ ИНСТАНЦИИ /ВИЗИРАМ ПОЛИЦИЯ .
Ето какво ми се случи на мен...по съвет на адвокатката ми след продължителен психически тормоз и заплахи от страна на мъжа ми, с който сме в развод, реших да подам жалба до полицията, за да може тя да бъде използвана в съда. Първо след продължително висене пред районното и пред стаята за подаване на жалби в определените дни и часове инспектора беше неоткриваем 3 седмици, пуснах жалбата си в една пощенска кутия, която видимо беше претъпкана и оставих телефона си за връзка. След около 2 седмици това става м. август районния инспектор ми се обади да ме пита какъв ми бил проблема. Обясних...извика ме при него...чаках пак около час докато ме приеме, изнесе ми лекция как се взема апартамент от съпруг и каза, че ще го търси , за да го сплашва. Това не се случи в близките седмици. Най-накрая успя да се обади пак на дом ни телефон /на мобилния не можел, нямало да се "набутва", но мъжа ми тогава го нямаше в града. Междувременно мина и второ дело. Най-накрая с устна покана по наш съсед той го привикал в районното , потупал го по рамото , питал го дали е вярно това, което съм писала в жалбата /кой нормален човек би си признал/ и след още две седмици ми се обади пак чрез куриер /наш съсед работещ в районното/ да се ява, за да подпиша заявление, че си е свършил работата /????/. Чаках половин час пак да ме приеме , което си е чисто губене на време . По време на разговора непрекъснато ми обясняваше как не можел да ме намери по цял ден в къщи /интересно как работещ човек би си стоял в къщи от 9 до 17, каквото предполагам е и неговото раб. време чакайки единствено неговото обаждане/. Нормално е да си в къщи след 18 ч тоест не е ли е негово задължение да ме уведоми по мобилния , че трябва да се явя. Моля ви кажете ми така ли трябва да действа полицията и такъв ли е реда ако иска някой да се предпази от нетърпими отношения по време на бракоразводното дело? Искам само да добавя, че на срещата с районния по -голямо внимание беше обърнато на некадърността на "тъпите адвокати" които пращали клиентите си в полицията вместо да вземат да си свършат работата.самите те или как на някакъв негов познат жена му взела апатамента ей така под носа му. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели ...посъветвайте ме към кого да се обърна , за да се оплача от поведението на така наречените полицаи "тип махленки", които не само че не ти помат, но и допълнително те унижават?
- Biby
- Потребител
Re: До всички адвокати!
.......еми няма как да разбереш освен ако от дъжд навятър не посещаваш и др. форуми.......
http://forum.bg-mamma.com/index.php?top ... rdseen#new
http://forum.bg-mamma.com/index.php?top ... rdseen#new
- donna
- Старши потребител
Що, бе, аз разбрах и без пояснения, че госпожата се чувства възмутена от някой полицай, след като са я посъветвали да се обърне към полицията.
П.П. Абе я кажете: случва ли се нарочно да пращате развеждащи се клиенти в полицията да подават жалби, без особен повод, само с цел "да може да се използва в съда"?
Питам само.
П.П. Абе я кажете: случва ли се нарочно да пращате развеждащи се клиенти в полицията да подават жалби, без особен повод, само с цел "да може да се използва в съда"?
Питам само.
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:Що, бе, аз разбрах и без пояснения, че госпожата се чувства възмутена от някой полицай, след като са я посъветвали да се обърне към полицията.
Питам само.
От полицията казаха, че било порочна практика на адвокатите да си вършат работата чрез тях при това безплатно докато те самите обирали тлъстите хонорари. Само да поясня - на жалба, подадена август месец реагираха октомври. Развода вече е факт!
- anetabg
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|