начало

14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища 14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища

PITANE

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

PITANE

Мнениеот mimiketi » 13 Дек 2006, 12:52

AKO MUJA NE E RAZVEDEN I JIVEE S DRUGA JENA MOJE LI NEGOVATA SUPRUGA 4REZ SED DA GO ZASTAVI DA SE VURNE PRI NEQ AKO TOI NEISKA TOVA? IMA LI NAKAZATELNA OTGOVORNOST ZA SUPRUGA I 6TE IMA LI TOI PROBLEMI SUS SUDEBNATA VLAST ZARADI TOVA?
mimiketi
Младши потребител

Мнениеот kasidi » 13 Дек 2006, 13:10

Няма власт и закон,които да търсят отговорност от съпруг или съпруга ,които преди да са се развели са заживели с друг партньор на съпружески начала. Това обстоятелство е само основание да се поиска развод.
kasidi
Потребител

Мнениеот mimiketi » 13 Дек 2006, 14:02

kasidi написа:Няма власт и закон,които да търсят отговорност от съпруг или съпруга ,които преди да са се развели са заживели с друг партньор на съпружески начала. Това обстоятелство е само основание да се поиска развод.

KASIDI, prosto nqmam dumi da opi6a blagodarnostta si za tova uspokoenie ot va6a strana:)) blagodarq vi ot surve!!!!!!
mimiketi
Младши потребител

Мнениеот juri » 13 Дек 2006, 14:24

Браво, man!
Съпругата не може да задължи съпругът си да се върне при нея, но тъщата може да иска от районния съд по местожителство на свекървата да настани зет си при последната, като и тъщата заживее при тях. Тъщата може също така да иска зетят да бъде затворен заедно с нея в помещение не по-щироко от 20 кв.м. и с обем не по-голям от 43 м3. Затварянето може да бъде постановено от районния съд за срок от 15 дни до две години, като ако тъщата умре през това време, то трупът й остава в помещението, като темперетурата не следва да надвишава -5 градуса по Целзии до края на периода.
Така че - връщай се при жена ти или се развеждай, че лошо ти се пише! :mrgreen:

А за касиди - аз съм адвокатът на безнадежно влюбената и изоставена от този човек жена! Ти ме съсипа бе, касиди! Тъкмо го плашех, че ще го вкарам в затвора ако не се върне при нея, а ти какво направи! Сега как ще си получа огромния хонорар, а? :(
juri
Потребител

Мнениеот mimiketi » 13 Дек 2006, 14:54

juri написа:Браво, man!
Съпругата не може да задължи съпругът си да се върне при нея, но тъщата може да иска от районния съд по местожителство на свекървата да настани зет си при последната, като и тъщата заживее при тях. Тъщата може също така да иска зетят да бъде затворен заедно с нея в помещение не по-щироко от 20 кв.м. и с обем не по-голям от 43 м3. Затварянето може да бъде постановено от районния съд за срок от 15 дни до две години, като ако тъщата умре през това време, то трупът й остава в помещението, като темперетурата не следва да надвишава -5 градуса по Целзии до края на периода.

А за касиди - аз съм адвокатът на безнадежно влюбената и изоставена от този човек жена! Ти ме съсипа бе, касиди! Тъкмо го плашех, че ще го вкарам в затвора ако не се върне при нея, а ти какво направи! Сега как ще си получа огромния хонорар, а? :(

i dvamata roditeli na muja sa po4inali taka 4e ne vi pravi 4est juri da se durjite po tozi na4in-ne mi e qsno 6to za 4ovek ste no dano ne ste advokat ot vas luha studenina i gavra
mimiketi
Младши потребител

Мнениеот mimiketi » 13 Дек 2006, 14:56

juri написа:Браво, man!

i dvamata roditeli na muja sa po4inali taka 4e ne vi pravi 4est =juri= da se durjite po tozi na4in-ne mi e qsno 6to za 4ovek ste no dano ne ste advokat ot vas luha studenina i gavra osven tova jena mu ne e vliubena v nego sled kato mu natqkva 4e nemoje da go ponasq i 4e e pulen ne6tasnik i nekudurnik no kakto i da e smqtam 4e ima hora koito edva li ako sa minali po tozi put 6te reagirat kato vas= juri=
mimiketi
Младши потребител

Мнениеот ilen1971 » 13 Дек 2006, 20:01

Изхода е само един-РАЗВОД.
ilen1971
Младши потребител

Назад към Семейни казуси