- Дата и час: 16 Дек 2024, 09:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Право на ползване а ми искат наем
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Право на ползване а ми искат наем
След развода къщата остана в съсобственост разведохме се по споразумение.В решението за развод пише че къщата се предоставя за ползване на майката и детето.сега обаче получих нотар.покана от бившия ми мъж да му плащам наем ,да изкупя дела му или той ще си го продаде на трето лице.Какво да правя?Как да избегна плащането на наем ?
- estela1974
- Младши потребител
Re: Право на ползване а ми искат наем
Privet.Edna vyzmojnost koqto imate e ako ky6tata vi pozvolqva da otdelite edna 4ast ot neq ili po to4no 1/2 i da mu predostavite polzvane vyrhu tazi 4ast i da precinite dali 6te ima tyrpimost mehdu vas. Ako li ne ima razli4ni na4ini da ograni4ite vyzmojnosta mu da vi priblijava i po tozi na4in da ne polzva predostavenata mu ot vas 4ast.
- krasko666
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|