- Дата и час: 16 Дек 2024, 09:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
аз се влюбих незнам какво да правя моля за помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
49 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
ахахахахахахах
Арес, най-вероятно си прав! Знаех си аз едно време когато ме караха да уча, че в "копането" има хляб, но... Взеха, че ме приеха в университета... пфу!
Арес, най-вероятно си прав! Знаех си аз едно време когато ме караха да уча, че в "копането" има хляб, но... Взеха, че ме приеха в университета... пфу!
- malchev
- Нов потребител
Аз боядисвам и зидам тераси и сам сигурен какво правя така че не очаквйте перфектно писане .Все пак писалка взимам когато се разписва за заплата.А на компютър сядам за да си споделя проблемите и да разгледам сайт с техника.Хобито ми е радиолюбителство.
- niki69
- Младши потребител
Дуплика на Niki:)
Виж какво драги,
прекалено си елементарен за да ти обръщам внимание и да се обиждам. Просто бях заета и нямах време да чета, а ми е много интересно ти на терасата, докато боядисваш ли четеш форумите. Освен това от километри си личи, че си учил, недоучил максимум да си стигнал до 3 клас в своето интелектуално развитие(това личи от българският език, който използваш в писанията си). Освен това не се опитвай да разсъждаваш, кой как пише, че си проличава неграмотността ти и ставаш за присмех на останалите от форума. Колкото до продадените жени, да има го това в България, но се продават жени от малцинствените групи. Това с продаването на жените го има, откакто свят светува. Като ти виждам грамотността, разбирам, 4е и девойката е грамотна колкото теб. Нито една нормална жена не би се занимавала с такъв "еродит", като теб. Желая ви успех!
прекалено си елементарен за да ти обръщам внимание и да се обиждам. Просто бях заета и нямах време да чета, а ми е много интересно ти на терасата, докато боядисваш ли четеш форумите. Освен това от километри си личи, че си учил, недоучил максимум да си стигнал до 3 клас в своето интелектуално развитие(това личи от българският език, който използваш в писанията си). Освен това не се опитвай да разсъждаваш, кой как пише, че си проличава неграмотността ти и ставаш за присмех на останалите от форума. Колкото до продадените жени, да има го това в България, но се продават жени от малцинствените групи. Това с продаването на жените го има, откакто свят светува. Като ти виждам грамотността, разбирам, 4е и девойката е грамотна колкото теб. Нито една нормална жена не би се занимавала с такъв "еродит", като теб. Желая ви успех!
- petq_dim
- Нов потребител
shine написа:хайде, стига сега, petiq_dim! - само човек, който никога не е бил влюбен може да напише такива неща ... какво ти пречи човекът да си изрази проблемите - все пък сайтът е публичен и всеки има своите права - да не забравяме и конституцията, която все пак не прави разлика между различните вери, правото на мнение и т. н. ... а какво пък за разликата във възрастта - ще поизчака малко и нека да са щастливи ..... Някои дори и на преклонна възраст са си деца по манталитет ....
На мен не ми пречи нищо, но знам много добре какво им е затворено обществото и ще съсипе на девойката живота с техните порядки. Просто мислех, че девойката е заблудена (като се има впредвид възрастта и), но се оказа може би, че са си лика-прилика на интелектуално ниво, т.е. да са живи и здрави и да са щастливи
- petq_dim
- Нов потребител
Е, petq_dim, много е грубичко. Защо така се заяждаш с човека? Неграмотността не е недъг, а проблем, който не винаги има значение - все пак, човек, ако е професионалист в неговата сфера, може да си спечели такъв пост в живота и уважение сред хората, което дори и най - грамотният не би могъл. А и честно казано и ти допускаш грешки - sorry, ама не можах да се стърпя да го напиша. Можеш да съдиш другите, когато ти самият си перфектен ...
- shine
- Младши потребител
хей хора спрете се ! ! ! Аз несам неук пиша на лаптоп с повредена клавиатура .Тоеа че работя работя за която несам учил по принуда не означава че сам тъп и неграмотен.И без да познавате мен и момичето как съдите !!!!!.аз исках сао един съвет получих го а вие го обърнахте на арена.Големи хоре в обществото а се даржите по такъв начин,знам че не всеки би ме одобрил но аз не искам вашето одобрение а само юредически съвет.Това исках само.Не ме разбирайте погрешно.15г. съм работил като ТВ техник и се заниава с ремонт на компютри.Не ми се е налагало да пиша толкова.И ако не сте разбрали в момента несам на работа зиата не работя.Искам да кажа още че такива като мен правят живота ви по щастлив.Красят домовте ви.
- niki69
- Младши потребител
... Посмях се и аз!
Ето ти малко, Ники 69:
Чл. 150. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние, се наказва с лишаване от свобода до шест години, а в особено тежък случай - с лишаване от свобода от две до осем години.
Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) ...
(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Чл. 156. (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който отвлече друго лице с цел да бъде предоставено за развратни действия се наказва с лишаване от свобода от три до десет години и с глоба до хиляда лева.
(2) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Наказанието е лишаване от свобода от пет до дванадесет години, когато:
1. отвлеченото лице не е навършило 18 години;
2. отвлеченото лице е предоставено за развратни действия, или
3. отвличането е с цел лицето да бъде предоставено за развратни действия извън границите на страната.
До тук трябва да докажат, че сте виновен именно в горните престъпления.
Чл. 191. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Пълнолетно лице, което, без да е сключило брак, заживее съпружески с лице от женски пол, ненавършило 16-годишна възраст, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание. - тук възрастта е снижена.
В крайна сметка, Ники, не е толкова опасно. Пък и СК допуска дори сключване на брак на лице, ненавършило 18 години, но навършило 16, с разрешение на председателя на РС по местожителството на лицето /непълнолетното/. Стига само да не реши момичето да доказва един ден, че си я принудил или да установи, че е налице нещо от горните.
Ето ти малко, Ники 69:
Чл. 150. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние, се наказва с лишаване от свобода до шест години, а в особено тежък случай - с лишаване от свобода от две до осем години.
Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) ...
(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Чл. 156. (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който отвлече друго лице с цел да бъде предоставено за развратни действия се наказва с лишаване от свобода от три до десет години и с глоба до хиляда лева.
(2) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Наказанието е лишаване от свобода от пет до дванадесет години, когато:
1. отвлеченото лице не е навършило 18 години;
2. отвлеченото лице е предоставено за развратни действия, или
3. отвличането е с цел лицето да бъде предоставено за развратни действия извън границите на страната.
До тук трябва да докажат, че сте виновен именно в горните престъпления.
Чл. 191. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Пълнолетно лице, което, без да е сключило брак, заживее съпружески с лице от женски пол, ненавършило 16-годишна възраст, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание. - тук възрастта е снижена.
В крайна сметка, Ники, не е толкова опасно. Пък и СК допуска дори сключване на брак на лице, ненавършило 18 години, но навършило 16, с разрешение на председателя на РС по местожителството на лицето /непълнолетното/. Стига само да не реши момичето да доказва един ден, че си я принудил или да установи, че е налице нещо от горните.
- Julyan
- Потребител
В допълнение на Shine -
Петя:
"...като се има впредвид възрастта и..."
Пише се просто предвид, а не напредвид, впредвид и др.
Петя, похвално е отношението ти към затворените общества, но свали малко нослето! Продават се чисти българки, по цял ден проверявам специализирани сайтове и си нямаш идея за какво става въпрос...
Петя:
"...като се има впредвид възрастта и..."
Пише се просто предвид, а не напредвид, впредвид и др.
Петя, похвално е отношението ти към затворените общества, но свали малко нослето! Продават се чисти българки, по цял ден проверявам специализирани сайтове и си нямаш идея за какво става въпрос...
- malchev
- Нов потребител
Абе Julyan човека ти казва, че е влюбен, а ти му цитираш текстове от НК!?!?
"Който отвлече друго лице с цел да бъде предоставено за развратни действия се наказва с" ???
Ей погубихте любовта...
"Който отвлече друго лице с цел да бъде предоставено за развратни действия се наказва с" ???
Ей погубихте любовта...
- malchev
- Нов потребител
Ма де да го знам докога ще е влюбен, бе хора! Той пита 'кво го чака ако заживее с мадамата преди да е станала пълнолетна. Пък аз го съветвам направо да се жени за нея, че ей я на Емилия Масларова пак ще режат пенсионерите заради високата възраст на населенито и ниската раждаемост! Вие не си мислите кой ще ви плаща пенсиите един ден, но аз от 32 годишна възраст се замислям сериозно...
- Julyan
- Потребител
Скъпа Petq-dim, явно имаш някакво лично негативно отношение към " помаци" и "турци". От мненията ти струи невероятна злоба. На какво се дължи това? Щом си толкова интелектуално извисена, опитай се да скриеш поне малко злобата си. Сигурно си имала гадже "помак" или "турчин", който след като те е минал, ти е показал вратата,а? Признай си.
- taisana
- Младши потребител
Би могъл да сключиш брак с момичето и преди тя да е навършила пълнолетие. Това става с разрешение на председателя на районния съд, при наличието на важни обстоятелства. В този случай съгласие на родителите не се иска, а се иска само мнението им, което обаче не е задължително за съда. Все пак помисли дали да не изчакаш пълнолетието на девойката.
Искаше правен съвет -само за този се сетих.
И не обръщай внимание на глупостите които се написаха -те са всичко друго но не и правен съвет. Все пак някой хора са решили да си избиват комплексите във форума явно.
Искаше правен съвет -само за този се сетих.
И не обръщай внимание на глупостите които се написаха -те са всичко друго но не и правен съвет. Все пак някой хора са решили да си избиват комплексите във форума явно.
- neznaiko
- Потребител
Те докато получат разрешение, момичето ще навърши пълнолетие.
Аз не разбрах защо са се разбързали толкова, ама нейсе.
Пък като гледам цитираните престъпления - то не беше блудство, не беше отвличане, не беше съвъкупление с лице над 14 години, което... не разбира свойството и значението на извършеното (демек не е съвсем у ред)...
Аз не разбрах защо са се разбързали толкова, ама нейсе.
Пък като гледам цитираните престъпления - то не беше блудство, не беше отвличане, не беше съвъкупление с лице над 14 години, което... не разбира свойството и значението на извършеното (демек не е съвсем у ред)...
-
portokal - Старши потребител
Здравей, Ники
Здравей, Ники. Аз не случайно посещавам този форум, но случайно попаднах на теб и на проблема, който си решил да споделиш. Моят съвет към теб ще бъде да изчакаш момичето да навърши поне 18. Но все пак добре обмислете за заминаване извън страната. Обичайте се и се подкрепяйте! Няма нищо по-хубаво от любовта. Тя е вълшебна сила, придава смисъл на живота ни!
- sevgin
- Нов потребител
Благодаря (sevgin) нашето заминаване е просто в друг град за да не дразни хорта а и нас да не дразнят.Ще изчакам бяхте единодушни в това за годините.Тук наистина има истинска любов,колкото и странни даса годините и вярата ни.Мисля че това не е най важното а да си вярваме и да се държим един за друг.Неме приемат родителите и това е факт който немога да избегна.Н след дружба от 1г. да я зарежа и да страда после наново да саздава дружба дали ще е добро за нея.Предпочитам да продалжа започнатото.Тя е на същото мнение.
- niki69
- Младши потребител
случайно прочетох за проблемати. Това че сте влюбени е прекрасно, но ти предлагам преди да пристъпите към голямата стъпка добре да помислите и двамата. Погледнете напред в бъдещето - тя е на 18 години. Казваш, че е сигурна в това което иска. А дали? Помисли - тя е все още дете, което тепърва ще започва да живее и да опознава живота, ще й се забавлява, ще иска до оптива новото. Ти си на 36 години - мъж вече улегнал, точно знаещ какво иска от живота, насител си се от развелечения и си готов да съзададеш семейство. Смятш лш че имате еднакви желения за живота на този етап. В момента тя е влюбена и смята че в друг никога няма да се влюби, но повярвами, когато сключите брак и пред нея се изправят проблемите на семейният живот, съвсем друга песен ще запее. Тя още нищо не е разбрала от живота и все още мисли че живота и брака са розови. Накарай я да помисли. Представи и този проблем, покажи и с какви трудности ще трябва да се справяте. Помисли си дали че е щастлива след 1,2 години, като гледа своите връзнички да ходят по дискотеки, да се забавляват, а тя през това време чисти, готви, пере, гледа деца... и в един момент разбира че живота й е пропилян, че това което прави в момента може да го прави и след 10 години, но това което е нормално да го прави на найната възраст никога няма да може. И в един момент може и да те намрази и да те обвинява за това. Ощи много мога да ти обяснявам, но това не е форум за психологически консултации и съвети. Просто прочетох за проблемати и ви си придставих двамата след 1,2 години с проблемите ви. Помисли добре и ако наистина я обичаш - мисля че е по-добре да я оставиш за да може да бъде щастлива, а по-нататък човек никога незнае какво ще ми поднесе живота. Успех в това каквото и да решиш.
- simba
- Младши потребител
Здравйте ето ме и мен, момичето което е влюбено и незнае какъв път да поеме.Ники изложи проблема ни тук и разбрах че най - добре е да се изчакаме, но има и друго нещо аз самата не искам да се женя или да сключвам брак на 18 това е против всички мои принципи. Второто което е аз съм решила да завърша най - малко средното си образование и това че все още съм на 17 незначи че нямам цел и тя е да имам стабилно образование, работа и човек който да ме подкрепя в трудни моменти.Незнам дали Ники е този човек макар че го искам. Прочетох всичките ви изказвания и честно казано малко ме объркахте и незнам какво да мисля.Проблема е че аз наистина го обичам но искам да завърша и да се издигна по някакъв начин.Това е от мен за някои адвокати, които исказаха доста лични обиди към мен и приятеля ми искам да кажа, че са много заядливи и не е прилично на толкова години хора да се излагат така. Много от връстниците ми се държат много по прилинчно и коректно към хората.Искам да ви благодаря за оказаната помощ в съветите ви все пак , на всички разбира се и като малка исках да стана адвокат ама вече не искам ... отказахте ме тотално (многоо манипулативна и подкупна професия е това )
- Rali4ka23
- Нов потребител
Здравей Ники !! Мисля , че разбра какво е най - добре да направиш, а на другите глупости изписани тук не обръщай внимание.Света е пълен с комплексари пич Пожелавим ви щастие и късмет.А на теб Раличке ще ти кажа следното : Никой не те кара да сключваш брак малката ако си попаднала на правилния човек той ще те покрепя и спокойно ще можеш да зъвршиш и две висши даже.
- mm222
- Потребител
49 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|