Здравейте
Доколко в България можеш да осъдиш някой за психически тормоз. И къде да сежалвам, при положение, че налице няма физически нападки , но не липсва нищо за да побърква бавно и сигурно една жена.
- Дата и час: 16 Дек 2024, 10:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
психичиски тормоз. ако някой знае повече
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
http://www.divafoundationbg.org
http://www.bgrf.org
Закон за защита срещу домашното насилие - приет 2005 г. но едва ли глобата до 2000 лв. ще е решение за вас. На първо място потърсете психотерапевт. Адвокатите последно могат да помогнат в случая.
http://www.bgrf.org
Закон за защита срещу домашното насилие - приет 2005 г. но едва ли глобата до 2000 лв. ще е решение за вас. На първо място потърсете психотерапевт. Адвокатите последно могат да помогнат в случая.
- friend28
- Потребител
Въпросът Ви е прекалено общ за да получите конкретен отговор. Важно е, в какво се изразява този психически тормоз както и редица други "детайли".
Ако искате можете да ми пишете на лична бележка.
- kursant_amvr
- Потребител
Здравейте! Според мен в нашата държава все още въпроси от този род - без да съм запозната с положението в София - нямат адекватно решение, макър и нормативно уредени. Това, което имам предвид, за да съм ясно разбрана е - дейността на фондации от този род са ми доста съмнителни. Аз самата - без да обръщам внимание тук на съответните причини довели до това - съм търсила помощ за защита с/у склоняване към проституция. Единствен адекватен разговор получих от фондация, находяща се в София, да, но лицето, ако не живее там?!?
И така, дано намерите подходящото решение!
И така, дано намерите подходящото решение!
- mushushu
- Младши потребител
Мястото на темата не е съвсем за този форум, извинявам се на юристите, че ще кажа още нещо:
Възможностите на съвременната психотерапия са огромни. Проблема е в намирането на подходящия психотерапевт - също като избора на адвокат . В големите градове и в София е по-лесно, отколкото в малките, да не говорим за селата. Да не говорим, че в други страни здравната осигуровка покрива и тези нужди. Въпроса има и финансова страна. Но ограмотяването може да започне с помощта именно на неправителствените организации, посочени по-горе.
Възможностите на съвременната психотерапия са огромни. Проблема е в намирането на подходящия психотерапевт - също като избора на адвокат . В големите градове и в София е по-лесно, отколкото в малките, да не говорим за селата. Да не говорим, че в други страни здравната осигуровка покрива и тези нужди. Въпроса има и финансова страна. Но ограмотяването може да започне с помощта именно на неправителствените организации, посочени по-горе.
- friend28
- Потребител
Моля Ви, кажете повече детайли?При всички случаи-по-далече от причинителя на душевен дисбаланс,не бъдете пасивна,а се стегнете и смело напред!!!
- JoyBringer
- Потребител
например-
kursant_amvr написа:Въпросът Ви е прекалено общ за да получите конкретен отговор. Важно е, в какво се изразява този психически тормоз както и редица други "детайли".
апример:човека се скъса да ходи в прокуратура и да пише неща неотговарящи на истина, свързани с неизпълнение на режима за виждането му с детето. Получих вече две бумаги от там , че не се образува производство, тъй като няма налице престъпление. Завел и дело при съдия изпълнител.И там вече е ясно на хората, че неизрядно НЯМА.Непрекъснато получавам есемеси от него, или поучителни , или пресмиващи се.Не отговарям никога, но той продължава вече 5-та година.Ходи по съседи, да търси подкрепата им, а и евентуално и за свидетели.
Непрекъснато говори на детето обиди за мен.
Напрактика, това не ме разтройва много, но защо аз трябва да търпя един неуравновесен човек , пък и не знам какво да чакам още.
- nina75
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|