Искам да се разведа, но в момента съм във финансов колабс. Как и къде мога да подам молба за развод сама, без адвокат? Какви документи са нужни?
Имам 12 годишен брак и три деца. Ще може ли при развода аз да получа родителските права и за трите, а не мъжа ми?
- Дата и час: 16 Дек 2024, 12:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съвет за развод
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Национално бюро за правна помощ
За контакти
Интернет адрес
http://www.nbpp.government.bg/
E-mail:
mailto:nbpp@nbpp.government.bg
Телефон
00359 2 9810332
Факс
00359 2 9810552
Това са тел. и адресите на НБПП, копи - пейстнах ги от страницата им, разгледайте я и ако сте соц. слаба можете да се обърнете към тях
За контакти
Интернет адрес
http://www.nbpp.government.bg/
E-mail:
mailto:nbpp@nbpp.government.bg
Телефон
00359 2 9810332
Факс
00359 2 9810552
Това са тел. и адресите на НБПП, копи - пейстнах ги от страницата им, разгледайте я и ако сте соц. слаба можете да се обърнете към тях
- aleks84
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|