Здравейте на всички,
искам накратко да Ви разкажа нещо...,как един прокурор в гр. Несебър въпреки,че има привременни мерки в полза на МАЙКАТА,издаде постановление за освобождаване на сем. жилище от мен и връщането на същото във владение на БАЩАТА,който и към момента не полага никакви грижи за СИНА СИ/на 7 год./. Най-интересното в случая е това,че всяка жалба на БАЩАТА/макар и абсурдна/ се разглежда в крадки срокове и без да бъде взето друго предвид освен интереса и "нуждата" на БАЩАТА,а на всяка моя се отговаря по един и същи начин/макар да представям документи и свидетели,които даже не намират за необходимо да разпитат?/:ОТКАЗ ЗА ОБРАЗУВАНЕ НА НАК. ПРОИЗВОДСТВО,макар че едната/жалба/ е била за неизпълнение на влязла в сила съд. заповед по ЗЗДН....
Изводите си направете Вие,но Ви моля за Вашето мнение и съвет....
Благодаря Ви предварително!!!
- Дата и час: 16 Дек 2024, 13:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
АБСУРДИТЕ В ПРОКУРАТУРАТА НА РБЪЛГАРИЯ!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
..........
Благодаря Ви все пак за отговора,но всичко е върос на лично мнение...И един въпрос към Вас г-н Lyutiyat: Винаги ли сте така зле настроен кам хората?
И още нещорнякъде бях прочела следното: Винаги поздравявай хората,които срещаш по стълбата докато се качваш нагоре,защото незнаеш кой ще срещнеш когато слизаш!
Приятен ден г-не!
И още нещорнякъде бях прочела следното: Винаги поздравявай хората,които срещаш по стълбата докато се качваш нагоре,защото незнаеш кой ще срещнеш когато слизаш!
Приятен ден г-не!
- nellita_m
- Младши потребител
Скъпа Нелита,
въпросният Лютият навсякъде се слага за похлупак - на света е ТОЙ и всички останали.
В интерес на истината, водя същата битка със съпругата си, но с единствената цел да мога аз да упражнявам родителски грижи за детето ни.
Успех на фронта
въпросният Лютият навсякъде се слага за похлупак - на света е ТОЙ и всички останали.
В интерес на истината, водя същата битка със съпругата си, но с единствената цел да мога аз да упражнявам родителски грижи за детето ни.
Успех на фронта
- sinis
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|