начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

ИСКОВА МОЛБА ЗА ИЗДРЪЖКА

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИСКОВА МОЛБА ЗА ИЗДРЪЖКА

Мнениеот e.kalcheva » 10 Май 2007, 15:53

МНОГО МОЛЯ ЗА СПЕШНА КОНСУЛТАЦИЯ. ИСКОВАТА МОЛБА ЗА ИЗДРЪЖКА НА МАЛОЛЕТНО /6-ГОДИШНО ДЕТЕ/ СЕ ПОДАВА ОТ МАЙКАТА КАТО ЗАКОНЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЕТЕТО. ПИШАТ СЕ ИМЕНАТА И НА ДВЕТЕ, А МАЙКАТА ГО ПОДПИСВА. НАЛИ ТАКА?!
ДРУГИЯТ МИ ВЪПРОС Е: РАЗМЕРЪТ НА ИЗДРЪЖКАТА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ САМО С ПИСМЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА /РАЗМЕРА НА ДОХОДИТЕ И ДР./ ИЛИ СА НУЖНИ И ГЛАСНИ СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ?
e.kalcheva
Младши потребител

Мнениеот poul » 10 Май 2007, 15:59

Чрез ..... като майка и законен представител на ..........

искането:
Да осъдите ...................да заплаща чрез мен за малолетното /непълнолетното/ ни дете месечна издръжка в размер на ......., считано от........до настъпване на обстоятелства за прекратяване или изменение.

Може и свидетели -няма пречка.
poul
Младши потребител

искането:
Да осъдите ...................да заплаща чрез мен за малолетното /непълнолетното/ ни дете месечна издръжка в размер на ......., считано от........до настъпване на обстоятелства за прекратяване или изменение.

poul
Младши потребител

искането:

poul
Младши потребител

Мнениеот e.kalcheva » 10 Май 2007, 17:31

Poul, много благодаря! Признателна съм Ви и за инициативата да изложите и искането. Когато молбата се подава от адвокат не се ли пише: От ...... като майка и законен представител на ... чрез адвокат...?
e.kalcheva
Младши потребител

Мнениеот tiarra » 10 Май 2007, 21:01

МОЛБАТА Е САМО ОТ МАЙКАТА ИЗДРЪЖКАТА Е ЗА ДЕТЕТО НО СЕ ПЛАЩА ЧРЕЗ НЕЯ
ТОВА СА ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ РОДИТЕЛИТЕ
tiarra
Потребител

Назад към Семейни казуси