начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

осигуряване за майчинство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

осигуряване за майчинство

Мнениеот stnik » 15 Май 2007, 12:34

Имам такъв въпрос - бременна съм в третия месец. На трудов договор съм, но ме осигуряват на по-малка заплата от колкото получавам. Колко време (месеца) минимум е необходимо да ме осигуряват на по-висока заплата, за да получа след това по-високо майчинство.
stnik
Нов потребител

Мнениеот dask » 21 Май 2007, 10:21

Би трябвало счетоводителя на фирмата да знае отговора-елементарен е.
Иначе за какво ви е необходим-само да препраща болнични, да оформя фактури и да начислява "измамни" разходи ли?
dask
Потребител

Мнениеот jonko » 22 Май 2007, 19:40

6 месеца, но се броят до месеца включително преди да излезеш в болничния поради бременност и раждане

а счетоводителите имат и друга работа - не вярвай 100% на dask :)
jonko
Младши потребител

Мнениеот jonko » 22 Май 2007, 19:43

горното е, ако искаш да се възползваш максимално, а иначе дори и само в последният от тези 6 месеца да ти е по-голяма заплатата ще окаже влияние, но в по-малка степен
jonko
Младши потребител

Назад към Семейни казуси