начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

СПЕШНО търся ДОБЪР адвокат по наказателно право!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СПЕШНО търся ДОБЪР адвокат по наказателно право!!

Мнениеот jusefka » 23 Май 2007, 12:24

Здравейте колеги, много моля ако някой познава добър адвокат по наказателно право да ми даде име и тел. за връзка. Много е спешно!!!!Предварително благодаря на всички, които ще откликнат на молбата ми!
jusefka
Младши потребител

Мнениеот nezret » 23 Май 2007, 12:57

Англичаните са казали има те в Гугъла съществуваш, няма те в Гугъла не съществуваш. :D
Дайте в Гугъла параметри адвокат и ще видите резултатите кой кой е. И какво е правил или прави. :?:
А колко до адресните данни в сайта на адвокатската колегия има данни за всички или за тези които ви интересуват.
Желая ви успех.
А иначе корифеите защитници на подсъдими са ясни Марковски, Доковска и други .
nezret
Потребител

Мнениеот jusefka » 23 Май 2007, 13:06

мерси за съвета колега, но това не е отговор и решение.Не си мислете,че само Вие ползвате google, но адвокат по азбучен ред или по списък не се избира. Ако беше така за всички щеше да има работа, а ен само за по-добрите.

Аз все пак моля, ако някои е доволен от неговия адвокат по наказателно право или познава някои надежден да каже име поне.
jusefka
Младши потребител

Re: СПЕШНО търся ДОБЪР адвокат по наказателно право!!

Мнениеот Гост » 25 Май 2007, 13:48

jusefka написа:Здравейте колеги, много моля ако някой познава добър адвокат по наказателно право да ми даде име и тел. за връзка. Много е спешно!!!!Предварително благодаря на всички, които ще откликнат на молбата ми!

Обърнете се към адвоктите от Адвокатска колегия Плевен
Гост

Мнениеот T.A.R.A. » 08 Юни 2007, 09:07

За Пловдив препоръчвам адв.Паскалев
T.A.R.A.
Потребител

Назад към Общи дискусии