начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

моля за съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля за съвет

Мнениеот deni_dobreva » 29 Май 2007, 14:38

Здавейте, надявам се някой да ми да даде съвет. Предстои ми първото заседание по бракоразводно дело (развод поради разтройство на брака), а причините за иска - сериозният проблем с комара, които съпругът ми има, и това че нерядко ми е посягал, накърнявал е многократно човешкото ми достойнство. Имаме дъщеричка на 2години. След като разбра че съм подала молба за развод, съпругът ми, който иначе работи и живеее в Гърция, вече 2 пъти си идва и настоява да прекарва колкото е възможно повече време с детето ни и мен. Съгласявам се защото все пак е баща на детето и нямам моралното право да му откажа срещи с него. Но преди да подам молбата за развод той е живял с детето си само 6 месеца, а на няколко пъти ми намеква че е възможно след развода детето да не остане при мен?! Възможно ли е исканията за тези срещи да са с цел в последствие да докаже че все пак е изградил някаква връзка с детето си? И при какви условия родителските права могат да бъдат преоставени на него?
deni_dobreva
Младши потребител

Мнениеот deni_dobreva » 29 Май 2007, 21:53

aha
Последна промяна deni_dobreva на 31 Май 2007, 17:52, променена общо 1 път
deni_dobreva
Младши потребител

Мнениеот deni_dobreva » 30 Май 2007, 13:49

Благодаря Ви много още веднъж, вече ангажирах адвокат и се надявам нещата да се развият по- благополучно.
Благодаря Ви още веднъж за помощта!
deni_dobreva
Младши потребител

Назад към Семейни казуси