Здравейте!
Бившата ми съпруга живее на семейни начала с мъж, който е много добре материално и финансово (даже прекалено добре).
При исковете за определяне размера на издръжката за роденото от брака ни дете, тя се представя за самотна майка. От друга страна аз има сключен граждански брак с друга жена и при определянето на издръжката се отчита семейният ни доход.
Редно ли е това? Как се доказва факта, че двама души живеят на семейни начала.
Имам документи за това, че бившата ми съпруга и дъщеря ни не живеят в предоставеното им с мое съгласие семейно жилище. Това може ли да ми е от полза?
- Дата и час: 16 Дек 2024, 15:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съжителство на сем.начала и размера на издръжката
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Благодаря за отговора!
имам дете на 2 години от втората си съпруга. Това влияели?
Как да намеря " ИЗДРЪЖКАТА - коментар на проф. Ненова " в този форум!
Вече го прерових целият, а не попаднах на него.
имам дете на 2 години от втората си съпруга. Това влияели?
Как да намеря " ИЗДРЪЖКАТА - коментар на проф. Ненова " в този форум!
Вече го прерових целият, а не попаднах на него.
- nikolovski
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|