начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

Родителски права на бащите

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родителски права на бащите

Мнениеот jab4eto » 03 Юни 2007, 00:41

:?: Здравеите,в момента РС даде родителските права върху 4 год. ни дъщеричка на маиката.Сега ще го обжалвам пред ОС.Имам писма от e-mal на жена ми в които тя пише на свои приятели че е смъркала кокаин,че пие антидепресанти и успокоителни,че е платила където трябва.Имам разпечатка от форума:Психично задрава: където пише за депресиите си.Казаха ми че тези неща от интернет немога да ги предоставя като доказателства.Вярно лие това или ако не какво да направя та те да имат тежест в съдът.Изглежда бащите в България са като БОГОМОЛКИТЕ правят деца и после биват изяждани от маиките...ние сме без никакви права?
jab4eto
Младши потребител

Мнениеот kontrol » 03 Юни 2007, 01:57

Що да не може?
Обаче е хубаво някой (нотариус или свидетел) да ги е видял в автентично състояние в интернет и да може да се идентифицира, че тя е авторът.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
kontrol
Активен потребител

Re:

Мнениеот jab4eto » 03 Юни 2007, 11:56

Значи на запад тези неща се приемат от съдът,но в нас не?Имам свидетели които ще потвърдят това но...В едно от писмата и до неин приятел пише цитирам:Малко се притеснявам за делото независимо че дадохме пари на съдииката и адвокатите ни увериха че всичко ще е ОК: Та как да вярвам на тази система.
jab4eto
Младши потребител

Мнениеот nikolovski » 03 Юни 2007, 12:29

Не може да вярваш. При мен беше същото. Въпреки това не се отказвай.
Желая ти успех!
nikolovski
Нов потребител

Re:

Мнениеот jab4eto » 03 Юни 2007, 13:37

Делото мина вече в РС присъдиха в полза на маиката,сега ще го обжалвам.И сега мисля да предоставя тези писма.В РС предоставих около 15 бр.доказателства съдииката ги прие но нищо.Но все повече се отчаивам като гледам закостенелите разбирания на съдът.Защо всички мислят че ние бащите неставаме за родители
jab4eto
Младши потребител

Мнениеот dask » 30 Юни 2007, 13:26

До lyutyat,
признавам, че е предложенията ти са "авагардни", но не го надъхвай човека. Представям си как ще убеждава нотариуси да дебнат пред екрана на компютъра, или потреса на съдиите, които ще трябва да приемат така представените разпечатки.
Но иначе за идеята съм склонен да те почерпя. :lol:
dask
Потребител

Назад към Семейни казуси