начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

до кога???

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

до кога???

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 11:37

Потвърдиха присъдите на медиците ни.
Питам - до кога ще търпим тоя произвол?????
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот mokele_mbembe » 11 Юли 2007, 11:44

Какво предлагаш - "Който носи мъжко име и юнашко сърце..." да грабва пушката и да се качва на "Радецки ІІ" на път за Либия ? Нали не си мислиш, че изобщо можем нещо да направим по въпроса ?
mokele_mbembe
Младши потребител

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 11:48

mokele_mbembe написа:Какво предлагаш - "Който носи мъжко име и юнашко сърце..." да грабва пушката и да се качва на "Радецки ІІ" на път за Либия ? Нали не си мислиш, че изобщо можем нещо да направим по въпроса ?
докато Ти и Другите мислите по този начин -да нищо не можем да направим.
edit: за 5 мин. темата ми е прегледана от 16 user- и и само едно мнение.... освен моето ето за това говоря. Само един с позиция и тя е на безсилие..... ДЕЕБА!!!
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот mokele_mbembe » 11 Юли 2007, 11:53

satir написа:
mokele_mbembe написа:Какво предлагаш - "Който носи мъжко име и юнашко сърце..." да грабва пушката и да се качва на "Радецки ІІ" на път за Либия ? Нали не си мислиш, че изобщо можем нещо да направим по въпроса ?

:lol: А ти от кои си и какво мислиш ? Или си като оная ракета `дето космосът й пречи ?
mokele_mbembe
Младши потребител

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 11:57

mokele_mbembe написа:
satir написа:

:lol: А ти от кои си и какво мислиш ? Или си като оная ракета `дето космосът й пречи ?
АЗ съм от тези дето знаят че за да извървиш 1000 крачки трябва да започнеш с първата..... в случая се опитвам да ви провокирам да измислим заедно какво бихме могли да направим....
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот mokele_mbembe » 11 Юли 2007, 12:13

И нещо измисли ли ? Онзи лудия т.нар. "полковник" (впрочем - зет на либийския крал, измел тъста си с т.нар. "революция") НЕ Е РЕШИЛ, НЕ НИ Е ИЗТРИЛ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. Фрашкан с мангизи, петрол, прави си каквото си иска, ще ни смачка като буболечки, но не го е направил, защото е хитрец - сега цяла Европа му се слага, че и "обезщетения" за семействата на децата му обещават... и ще му дадат, защото петролецът му е много-много-много желан. Тъжно но факт - НИЩО не можем да направим...
mokele_mbembe
Младши потребител

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 12:51

mokele_mbembe написа:И нещо измисли ли ? Онзи лудия т.нар. "полковник" (впрочем - зет на либийския крал, измел тъста си с т.нар. "революция") НЕ Е РЕШИЛ, НЕ НИ Е ИЗТРИЛ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. Фрашкан с мангизи, петрол, прави си каквото си иска, ще ни смачка като буболечки, но не го е направил, защото е хитрец - сега цяла Европа му се слага, че и "обезщетения" за семействата на децата му обещават... и ще му дадат, защото петролецът му е много-много-много желан. Тъжно но факт - НИЩО не можем да направим...
В тоя/твоя ред на мисли... да ми препоръчаш некоя достатъчно висока сграда за да сложа край на тая мъка, моята....???
или да му са нагъза на полковника щото ного кинти и петрол има или пък нещо друго ...а?
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 11 Юли 2007, 14:03

satir написа: АЗ съм от тези дето знаят че за да извървиш 1000 крачки трябва да започнеш с първата..... в случая се опитвам да ви провокирам да измислим заедно какво бихме могли да направим....

А аз си мисля, че по-скоро трябва да се насочи цялата енергия към правителството- да се потърси сметка за прословутата "тиха дипломация". Нека по-опитните юристи кажат няма ли някаква нарушена разпоредба, отговорност от държавата не може ли да се търси, то е ясно, че на Кадафи ще му накривим ... , но нека някой от нашите държавници да се поизпоти за това...! :evil:

Изображение
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот sluncho » 11 Юли 2007, 14:14

Сега виждам, че вече били произнесли потвърдителната смъртна присъда на медиците ни в Либия...а за мен днес е много хубав, празничен ден и се надявах и за мъчениците да е такъв, но уви!!!Ужасно съжалявам и наистина ми е мъчително това...Докога наистина...?!!!
sluncho
Младши потребител

Мнениеот satir » 11 Юли 2007, 14:49

atanaspetrovmeister написа:
satir написа: АЗ съм от тези дето знаят че за да извървиш 1000 крачки трябва да започнеш с първата..... в случая се опитвам да ви провокирам да измислим заедно какво бихме могли да направим....

А аз си мисля, че по-скоро трябва да се насочи цялата енергия към правителството- да се потърси сметка за прословутата "тиха дипломация". Нека по-опитните юристи кажат няма ли някаква нарушена разпоредба, отговорност от държавата не може ли да се търси, то е ясно, че на Кадафи ще му накривим ... , но нека някой от нашите държавници да се поизпоти за това...! :evil:

Изображение

апа Кадафито да не живее на луната или нинамкъдеси.......
калпавия процес се види отсекъде...... баси и света ако неможе да се обедини за една справедлива кауза..... *** съм го и свет и све....***!!!
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 11 Юли 2007, 15:44

satir написа:...... баси и света ако неможе да се обедини за една справедлива кауза..... 'бал съм го и свет и све....ДЕЕБА!!!

Баси-небаси, светът е с парите, а те не са при нас! Светът не можем да оправим, но нашите тихи умници-можем! :lol:

Изображение
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Назад към Общи дискусии