Предпочитам баба ти !
Тя поне знае ...
Някой в темата на Теомира каза: "Внимавай какво си пожелаваш".
Че не се знае какво още може и знае бабата. Фатална жена все пак. Имаше дори такава песен на Петя Буюклиева.
|
|
Предпочитам баба ти !
Тя поне знае ...
Clavdivs. написа:miglenka написа:
Ех....един истински мъжкар не би отказал Paintbаll даже и на баба ми Няма ги вече.... А навремето к'ви мъжкари имаше .....
Clavdivs,
между другото тя е мнооого запазена.....водят я една от фаталните жени на стара София! Ами сигурно - Ей го де е Лъвов мост...
И е точно 42-ри набор! Бравос ! Първият набор незастрашен от малария от русенските комари
Ти кой набор си.....з-то ... тя също не прави компромис с качествената хидратация! Абе то и аз не правя - ама не с краставици. Наздраве!
Браво! Друго си е изтънчения аристократизъм. Не се огъваш като Теомирка. Наистина няма място за сравнение!!!
Е, това, позволи ми, беше провинциално недодялано...
miglenka написа:
Е, това, позволи ми, беше провинциално недодялано - точно това е темата на разговора!
Да съм твърдял някъде, че съм столичанин ? Аз съм си от Имрихор.
Не ме убеждавай, че битието не определя съзнанието! Не знам дали определя съзнанието, но определя каква бира да пиеш.
Защото, потомствен столичанин знае, че фаталните жени заслужават да живеят срещу операта,а на Лъвов мост се "помещават" предимно изгладнели провинциалистки, на които просто не им се копаят картофи. Аз както и Портокал не виждам нищо лошо да се копаят картофи. По-скоро ненавистта към хората копаещи картофи е признак на първенющина. И 4 поколения не са толкова много. Когато София става столица е била май 12-и град по големина. Да каже някой, че дедите му са от Търново, Русчук, Филибето, Варна и не може да установи колко поколения - да кажем че приемам "аристократизма" и разграничаване от провинциалистките ....
Ако не се ориентираш в категоризацията, рискуваш да си прибереш някоя от Лъвов мост и да си мислиш, че си "забил" "голямото добрутро". Не знам за добрутрото но "провинциалистките" от там знаят повече иширети отколкото "фаталните" жени
Но който не прави разлика м/у копърка и сьомга, заслужава само копърка.
miglenka написа:
Отивам да боря задръстването по Дондуков до СГС, отново създадено от провинциалистите
Ей, няма отърване бе.....
miglenka написа:[ Заповядай да те черпя едно кафе на Раковски 118, като се оправиш.
Искрено желая безпроблемно възстановяване!
Да каже някой, че дедите му са от Търново, Русчук, Филибето, Варна и не може да установи колко поколения - да кажем че приемам "аристократизма" и разграничаване от провинциалистките
Отбор с полуграмотни провинциалисти не правя - не се оставя интервал преди препинателен знак и след такъв не може да следва многоточие!
...ще те осветля като те информирам, че съм завършила 2 университета и една академия! ? 2, от които в чужбина и всичките с международно признати дипломи!
А на юристите-рибари? няма ли??? А???
karanedeff написа: А на юристите-рибари? няма ли??? А???
|
|
Потребители разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 33 госта