начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

ТОЙ е бащата, но детето му носи името на съпруг на майката

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот ianeva » 03 Сеп 2007, 14:16

Е, щом са в процес на развод, да се действа по тактиката на gery, че да не изтекат сроковете. Ако пък са изтекли, пак имат вариант - с осиновяването.
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот gery » 03 Сеп 2007, 14:18

ianeva написа:Да, аз затова препоръчах да се отиде при колега. :) Иначе съвсем сериозно, без да съм запозната с фактите, бях започнала да обмислям дали Вашето или моето предложение ще отнемат повече време, пари и ... нерви...

Ми преди година и нещо (защото си смених професионалното направление) беше 80 лв. АГЕ, ако има КГЕ - 250 лв., ДТ - 30 лв. и това е като такси и разноски по делото. Като време от 9 месеца до 1 година. В зависимост от свидетелите :) и времето им да са на разположение.
gery
Потребител

Мнениеот ianeva » 03 Сеп 2007, 14:21

missing71, действително много неща не са ясни. За мен е важно, че все пак има варианти за действие. Що се отнася до "неприятни емоционални последици", това не мога да гадая. Но при всички случаи, повтарям, а може би потретвам, само колега, който ще се запознае с цялата конкретика на казуса може да Ви бъде полезен.
Успех!
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот ianeva » 03 Сеп 2007, 14:26

gery, ами някой лев за адвокатски хонорар? :lol: С бързина печелиш, дано твоето предложение бъде от полза и за питащия/питащата.
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот missing71 » 03 Сеп 2007, 14:30

Адвокатския хонорар няма да е проблем за тези хора, въпросът е да има начин. А и в крайна сметка дори да остане само осиновяването като изход нали резултатът е един и същ?
missing71
Нов потребител

Мнениеот ianeva » 03 Сеп 2007, 14:33

missing71 поста ми шеговито беше насочен към колегата, който пресметна своя вариант. Предложения /и то съвсем сериозни/ вече има по темата, всичко друго е въпрос на конкретни действия.
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот neregistrirana » 05 Сеп 2007, 13:23

Абе... то цялото общество е наясно, предполагам, със случая, както е описан - едва ли има кой знае каква възможност за "реабилитация"... :P
neregistrirana
Потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси