- Дата и час: 16 Дек 2024, 18:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
какво да о4аквам
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
какво да о4аквам
здравейте!развеждам се след 15 г. брак .днес беше делото за привременни мерки.поискахме такова с адвокатката ми защото съпругът ми прави 4ести скандали,заплашва ме с побой,не дава пари за домаконството и за издръжката на детето ни.от този брак имаме син на 14 г.това дело ни беше първото и той не се яви ,а представи болни4ен лист,който не беше уважен от съдията.до колкото стана ясно той няма и адвокат,поне за сега.пред социалната работни4ка от ,,закрила на детето,,съпругът ми е казал ,4е не иска родителските права и иска развод т.е. не иска и помирително дело ,има възражения само за издръжката за сина ни-искахме 80 лева-и иска да ползва една стая от жилището ни ,придобито по време на брака.трябва да поясня ,4е става въпрос за стая ,хол и кухня.в момента той ползва спалнята,която по принцип е превърната в детска стая.съдията ме изслуша по повод привременните мерки-казах 4е напрактика аз издържам и него ,защото той не дава пари в къщи и затова стават 4ести скандали.още пове4е ,4е идва зима и сметките ,ще растат.сина ми бе изслушан и той в съда и е казал същото.социалната работни4ка се изказа в моя и на сина ми интерес.сега съм на тръни и не знам какво да о4аквам-какво би отсъдил съда и след колко време ще стане това.благодаря предварително.
- dulova
- Нов потребител
съжалявам ако сте си помислили ,4е нямам доверие на адвокатката си.напротив,даже я 4аках половин месец да се върне от отпуск.просто съм в от4айващо гадна сътуация и се опитвам да гадая още колко време ще продължи това и дали все пак ще има смисъл вси4ко .днес на нея и зададох същите въпроси,но тя каза ще 4акаме и каквото реши съдията.естествено не може да ми дава празни обещания.просто си помислих,4е ще има хора сред вас които да са имали такъв слу4ай и да споделят при тях как са протекли нещата.явно съм останала неразбрана.
- dulova
- Нов потребител
Госпожа,както казваше един стар колега-жена какво ще роди и съд какво ще реши и господ не може да е сигурен! Още повече ще решава БЪЛГАРСКИ СЪД!!!!!
Слушйте адвоката си.
Слушйте адвоката си.
- vanvan
- Младши потребител
Мисля,че госпожата иска ,колеги,просто потвърждение ,че ще е в нейна полза решението за успокоение. Все пак разпадането на 15г. брак винаги е болезнено. Но колегата е постъпил правилно, като не Ви е обещал нищо, защото решава съда. Моят съвет е да се пазите от адвокати , които много обещават, а после някой друг им е виновен. така,че колкото и да е трудно, търпение!
- sunrise
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|