- Дата и час: 16 Дек 2024, 18:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Припознаване на дете
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Припознаване на дете
Казусът доста се заплете. Тежко болен искаше да припознае децата си. Попълни необходимите дкларации те бяха заверени нотариално. но преди да стигнат в съответната служба ГРАО, човекът почина. Може ли въпреки смърта му да се издадат актове за раждане на децата му, в които да е записано, че той бащата? Все пак преди смъртта си е изразил волята си да ги припазнае.
- ivankavrakov
- Потребител
Цялата патардия бе за това - децата да получават наследствена пенсия. Надявам се в ГРАО да проявят човещина.
- ivankavrakov
- Потребител
Аз мисля, че и след това да стигнат, пак не трябва да има проблем (но не знам какво мисли ГРАО ).
Само мотивът за припознаване ми изглежда малко странен, но те си знаят.
Само мотивът за припознаване ми изглежда малко странен, но те си знаят.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
А какво значение има дали децата ще бъдат припознати, след като така или иначе човекът вече е починал???!!!
- katerinakuch
- Активен потребител
0000
Вярно е, че ГРАО понякога мислят в повече. И се надявам този път да е вполза на децата. Ако в аковете м за раждане не пише името на бащата, то след съртта му няма да мгат да получават наследствена пенсия. А в конкретния случай всеки лев е от значение за преивяване на живите в семейството.
- ivankavrakov
- Потребител
katerinakuch написа:А какво значение има дали децата ще бъдат припознати, след като така или иначе човекът вече е починал???!!!
А този въпрос сериозен ли е?
- Gabi1
- Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|