- Дата и час: 16 Дек 2024, 19:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съвет от патили бащи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет от патили бащи
Нужен ми е съвет за да не правя важни грешки от незнание при един евнтуален развод. От известно време имаме големи разногласия относно почти всики въпроси в семейството, явно за 10 години хората се променят много и сега за всяко нещо имаме противоположно мнение. Като капак жена ми замина за 3 дни с детето до София за контролни прегледи на детето с мое знание, а вече 30 дена стои там и не се прибира, като не иска да ми каже къде е, не е съгласна да видя детето защото щял съм да го разстроя, вдига телефона когато реши и му дава да каже "добре съм" и толкова. Как да постъпя?
- leonid
- Нов потребител
Сам за себе си трябва да прецените дали вече има смисъл да съществува брака Ви,в този вид и със всичките тези проблеми.
И ако се решите на развод обърнете се към някой колега-адвокат за уреждане на процедурата и формалностите.
Явно за съпругата Ви брака ,който има с Вас е една формалност.Но дали Вие ще го запазите или не-сам трябва да решите.
И ако се решите на развод обърнете се към някой колега-адвокат за уреждане на процедурата и формалностите.
Явно за съпругата Ви брака ,който има с Вас е една формалност.Но дали Вие ще го запазите или не-сам трябва да решите.
- sarbijanac
- Активен потребител
Сигурно, защото е късно, но не разбах какво питате - как да постъпите, за да ги приберете, за да говорите по телефона с детето или за да ги откриете?
Първо си изяснете какво не ви е ясно и след това питайте конкретно.
Но трябва да знаете какво искате.
Първо си изяснете какво не ви е ясно и след това питайте конкретно.
Но трябва да знаете какво искате.
- zelen
- Потребител
и когато решеваш какво да правиш имай все пак предвид, че не всичко свършва с развода, все пак имаш и дете, трябва да помислиш и за него и за последици от един развод спрямо него. Иначе имаш няколко варианта за прекратяване на брака, но вече всичко зависи от конкретните ти отношения със съпругата и доколко тези ваши противоречия са непоправими.
- barri
- Потребител
Не прекъсвайте контактите с детето, дори и само да чувате от него "Добре съм". Каквото и да се случва между Вас и съпругата Ви , детето трябва да усеща че го обичате и се интересувате от него и то ще Ви отговори със същото, дори и да се опитва другата страна да го настрои срещу Вас.
- vasilius
- Младши потребител
"...търсете ежедневно , непрекъснато контакт с детето, дори и само когато то ще може да Ви види отдалече !... "
И не забравяйте да проявявате и материално внимание, т.е. да си плащате издръжката! Че такива, дето само се обаждат по телефона и казват - ох, тати, да ти цункам носленцето! Тати много те обичка! - ги има много.[/quote]
И не забравяйте да проявявате и материално внимание, т.е. да си плащате издръжката! Че такива, дето само се обаждат по телефона и казват - ох, тати, да ти цункам носленцето! Тати много те обичка! - ги има много.[/quote]
- danna
- Младши потребител
Не че ти го желая,....но се подготви психически за една много дълга борба!Дано се размине(най-много заради детето),но ако все пак стигнете до развод,много внимавай във всеки детайл от споразумението,което ще сключиш със майката!Имай предвид,че съда ще одобри ВСЯКО едно споразумение,стига то да не е във вреда на детето!
- a4444x
- Младши потребител
Мисля, че на първо време трябва да подадеш сигнал в Отдел закрила на детето и разкажеш нещата така както са се случили. Така ще се подготвиш за бъдещ развод а и ще подготвиш Дирекция СП, като дори може да застанат на твоя страна. При развод те ще правят нов доклад и може да са от полза.
После може да се мисли за развод или само за упражняване на родителските права без развод
После може да се мисли за развод или само за упражняване на родителските права без развод
- pitasht
- Активен потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|