начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Наследство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наследство

Мнениеот leniignatova » 14 Ное 2007, 19:23

Здравейте,
Имам следния казус - Имам сестра която изтегли кредит от банка и изчезна, кредита остана непогасен.Нашите родители имат къща, но баща ми почина. Въпроса ми е - когато банката бъде уведомена че сестра ми става наследник на част от тази къща ние ли ще трябва да върнем този кредит.
Благодаря предварително за отговорите които ще получа,
leniignatova
Нов потребител

Мнениеот leniignatova » 15 Ное 2007, 12:35

В случая не знаем дали ще приеме наследството защото не можем да я намерим, дори е се издирва от частни съдебни изпълнители във връзка с кредита който е изтеглила.
leniignatova
Нов потребител

Назад към Семейни казуси