начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

искам да ми обясните

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

искам да ми обясните

Мнениеот bubi69 » 28 Ное 2007, 19:38

Разведена съм от две години и имам двама сина от брака си. Проблема ми е следния - в момента нямам възможност да се грижа пълноценно за децата си, тъй като живея на квартира и работя на минимална заплата. Бившият ми съпруг е мателиално добре обезпечен и има възможност да се грижи за тях. По какъв начин мога да му прехвърля родителските права. Как да процедирам
bubi69
Младши потребител

Мнениеот renkapg » 28 Ное 2007, 20:57

Razbiram ce ste materialno pritesnena, no bez advokat niama da stane. Ne e taka lesno-reshavate i si davate decata. Procedurata si e procedura i naistina triabva da se obarnete kam kolega, za da vi pomogne. A i bastata sasto triabva da ima zelanie da vzeme tezi deca, da se grizi za tiah ili pone da pomaga finansovo. Taka ce niama kak da Vi se otgovori vav foruma.
Uspeh
renkapg
Младши потребител

Мнениеот ilen1971 » 28 Ное 2007, 21:11

Бащата трябва да изяви желание да вземе децата, а Вие ще плащате издръжка на бащата.
ilen1971
Младши потребител

Мнениеот pitasht » 07 Дек 2007, 15:55

Всъщност нищо не разбрах от въпроса:
Какво искате? мъжът да Ви плаща издръжка за децата и то добри суми с оглед дохода му или да дадете децата да ги гледа той а Вие да плащате минималната издръжка
Или да дадете децата и да не му плащате издръжка, защото нямате възможност. Последното не е законово регламентирано като възможност но е възможно, ако договорите устно това, но пък той може да Ви съди за дължима издръжка по всяко време.
Така че въпросът е първо какво желаете а после да търсите съвет и правните възможности.
Предлагам направо да пуснете в социалното молба, че се отказвате да се грижите за децата и да ги дадете в дом, така държава ще се грижи за тях-"страхотна възможност"!!!!.
pitasht
Активен потребител

Назад към Семейни казуси