начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Родителски права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родителски права

Мнениеот prilep » 17 Яну 2008, 00:23

Можели някой да ме посаветва за следния казус:С бившият ми приятел се съдихме за режим на вземане на детето ни и издръжка .Съдията постанови през следващите 6 месеца свиждания с мое присъствие поради здравословни причини на детето , но бащата не се появява вече втори месец.Преди няколко дена получих решението на съда по пощата в което пише че мога да обжалвам в 14 дневен срок.Въпросът ми е могали да искам ограничения на свижданията поради тази причина и ред др.нелицеприятни за които не ми се говори, а и адвокатат ми на делото не направи това което исках и сега незнам какво да правя.
prilep
Нов потребител

Мнениеот sarbijanac » 17 Яну 2008, 01:36

Нямате пречки за обжалването на постановеното съдебно решение.Това разбира се не означава,че съдтеа ще уважи със сигурност от 100% жалбата Ви.
не виждам какво Ви притеснява родителския контакт.Така или иначе родителските права са Ви предоставени,а това,че бащата ще идва при детето един път или два пъти месечно и ще го вижда във Ваше присъствие не е болка за умиране.
Относно присъдения размер на издръжката - също може да се обжалва.Ако наистина районния съд я е определил неоснователно в занижен размер имате шанс Окръжния съд да увеличи размера и.Ако оБаче е определена съобразно нуждите на детето и възможностите на бащата съдът следва да потвърди определеният размер.
sarbijanac
Активен потребител

Назад към Семейни казуси