- Дата и час: 16 Дек 2024, 21:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Родителски права
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Родителски права
Можели някой да ме посаветва за следния казус:С бившият ми приятел се съдихме за режим на вземане на детето ни и издръжка .Съдията постанови през следващите 6 месеца свиждания с мое присъствие поради здравословни причини на детето , но бащата не се появява вече втори месец.Преди няколко дена получих решението на съда по пощата в което пише че мога да обжалвам в 14 дневен срок.Въпросът ми е могали да искам ограничения на свижданията поради тази причина и ред др.нелицеприятни за които не ми се говори, а и адвокатат ми на делото не направи това което исках и сега незнам какво да правя.
- prilep
- Нов потребител
Нямате пречки за обжалването на постановеното съдебно решение.Това разбира се не означава,че съдтеа ще уважи със сигурност от 100% жалбата Ви.
не виждам какво Ви притеснява родителския контакт.Така или иначе родителските права са Ви предоставени,а това,че бащата ще идва при детето един път или два пъти месечно и ще го вижда във Ваше присъствие не е болка за умиране.
Относно присъдения размер на издръжката - също може да се обжалва.Ако наистина районния съд я е определил неоснователно в занижен размер имате шанс Окръжния съд да увеличи размера и.Ако оБаче е определена съобразно нуждите на детето и възможностите на бащата съдът следва да потвърди определеният размер.
не виждам какво Ви притеснява родителския контакт.Така или иначе родителските права са Ви предоставени,а това,че бащата ще идва при детето един път или два пъти месечно и ще го вижда във Ваше присъствие не е болка за умиране.
Относно присъдения размер на издръжката - също може да се обжалва.Ако наистина районния съд я е определил неоснователно в занижен размер имате шанс Окръжния съд да увеличи размера и.Ако оБаче е определена съобразно нуждите на детето и възможностите на бащата съдът следва да потвърди определеният размер.
- sarbijanac
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|