От 2,5г. сме в развод. На първа истанция печеля делото, но съпруга ми обжалва вината.
Имаме Привремени мерки за децата/да са при мен/, но не му е определен режим на свиждане.
И 2006г. причака децата пред детската градина и взе малката-3,5г, в продължение на 5месеца ходене по полиция, прокуратура успях, със Съдия изпълнител, да си взема детето.
Това лято се повтори същото, взе насила малката и изчезна, обявих я за издирване и след 2 месеца полицаите я намериха на 400км от София.
На 24/01 сутринта водех детето на градина и той пак ни причакваше. Взе детето и тръгна към колата, аз се втурнах да я спасявам, последваха юмруци и шамари/както в "доброто старо време"/ и то пред детето, даже така ми бръкна в окото, че ми потече кръв. Успяхме да се измъкнем.
И от тогава отправя закани, че "ще ме похарчи, и за мен повече живот няма да има"....
Подадох жалба в 6-то/там вече добре ме познават/, но ми казаха, че само ще го предупредят. Вече незнам колко пъти е предупреждаван!
Извадих си и медицинско.
Той продължава да ме причаква и да ми изпраща ужасни sms-и.
......много ме е страх за детето, аз съм свикнала!
Та въпроса ми е как да спра този човек да не ме преследва и травмира децата?
- Дата и час: 16 Дек 2024, 21:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да се защитя?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
http://lex.bg/laws/ldoc.php?IDNA=2135501151
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА СРЕЩУ ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА СРЕЩУ ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ
- tiarra
- Потребител
Има спрециално и мога да кажа от личен опит, бързо производство по цитирания по-горе закон.
Съдът по принцип отсъжда страведливо, особено в случаи като вашия.
Има, обаче, много кратък срок, който ако изпуснете, усложнява още повече положението ви.
Съдът по принцип отсъжда страведливо, особено в случаи като вашия.
Има, обаче, много кратък срок, който ако изпуснете, усложнява още повече положението ви.
- zelen
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|