начало

Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета

родителски права спешно

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

родителски права спешно

Мнениеот raflo » 21 Апр 2008, 09:20

Добър ден.Искам да ви попитам нещо.Разбрах 4е има промени във семейния кодекс вярнолие?Ние със жена ми живеем заедно от4 години и тя реши 4е ве4е неиздържа на семейния живот и иска да се разделим.Нямаме офицялно склю4ен граждански брак,имаме дъшери4ка на 2години и 6 месеца.Жена ми неиска да я гледа само да я вижда понякога.Мога ли да претендирам за пълните права над детео.Благодаря ви предварително. :( :(
raflo
Младши потребител

Мнениеот katerinakuch » 21 Апр 2008, 15:16

Разбира се, че можете да претендирате.
katerinakuch
Активен потребител

отговор

Мнениеот raflo » 21 Апр 2008, 20:59

да препознал съм детето.ами имам напредвит да се забрани на майката да вижда детето.
raflo
Младши потребител

Мнениеот vega » 23 Апр 2008, 12:27

Защо искате майката да не вижда детето? Не ви ли идва на ум, че така и детето Ви няма да вижда майка си.
Това да не е някакъв специален педагогически подход!?.....
За да се отнемат родителските права на който и да е родител законът е предвидил задължителни условия. Надявам се, че във вашия случай не са налице.
vega
Потребител

Мнениеот portokal » 23 Апр 2008, 12:31

Защо - напук и за "наказание", разбира се. ;-) Точно като майките, които питат тук: "ще повлияе ли на размера на издръжката това, че не му давам да вижда детето", само че този иска всичко да му е "законно" уредено. :wink:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Назад към Семейни казуси