начало

Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване

deteto i razvoda

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

deteto i razvoda

Мнениеот gabilu » 25 Апр 2008, 13:11

Здравейте,в момента съм пред развод поради постоянен психически тормоз от свекървами и съпругами.Имаме брак от почти 3 год и детенце на 1г.и 7 месеца.Въпросът ми е дали детето със сигорност остава при мен,имали някакъв начин да ми го вземе и имали някакъв закон с който да се забрани на свекървами да се доближава до мен и детето?Много се притеснявам да не ми вземе детето!
gabilu
Нов потребител

Re: deteto i razvoda

Мнениеот Clavdivs. » 25 Апр 2008, 13:20

gabilu написа:Въпросът ми е дали детето със сигорност остава при мен,......................

и имали някакъв закон с който да се забрани на свекървами да се доближава до мен и детето?

Сигурно е само едно нещо на този свят...

Вижте този закон:

http://lex.bg/laws/ldoc.php?IDNA=2135501151
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот vili_spasova » 25 Апр 2008, 13:42

Мила Габи, едва ли само законът за защита срещу домашното насилие, ще Ви помогне в случая...

Щом сте пред развод, по - добре потърсетне адвокат, който се занимава със семейно право. И си вижте Семейния кодекс - той е меродавен в случая, за съжаление ЗЗДН е само добро пожелание май...:(
никой не може нищо да Ви гарантира - но принципът е, че детето остава при майката /особено ако е момиче/

Не се колебайте и не правете експерименти с бъдещето си, а потърсете квалифицирана помощ - може да разговаряте и с отдел закрила правата на детето при развод съдът иска и тяхното мнение, като има деца.
Пожелавам Ви успех.
vili_spasova
Потребител

Назад към Семейни казуси