начало

Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване

имена

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имена

Мнениеот toto19722 » 24 Май 2008, 08:14

Здравейте,в акта за раждане иметото ми е Тодор Атанасов Вълков.Когато си издавах стария зелен паспорт си смених фамилията на Дичев,както е на родителите ми.От тогава всички док. са с тази фамилия ЛК.ш.к.Сега моето сем. носи тази фамилия.Отивам да си вадя нов международен паспорт и ми поискаха удостоверение за постоянен адрес.Отивам в ГРАОН,казват ми не може.трябвало да си сменя акта за раждане.
toto19722
Нов потребител

Мнениеот hasplu » 24 Май 2008, 09:57

ами срещу 5 лева за 3 минути се сменя...или обратното беше :D

ако това е въпросът...
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот kap_ka » 24 Май 2008, 11:17

Промяната на фамилията ви на Дичев не е била вписана навремето в регистрите по тази причина няма да ви издадат акт за раждане с фамилията Дичев.
Трябва да заведете дело по чл.19 от ЗГР за промяна на фамилията от Вълков на Дичев срещу общината където сте родени и срещу тая в която имате постоянен адрес. Да представите писмени доказателства - зав.копия от документи в които фигурирате с фамилията Дичев, да вземете удостоверение за идентичност на лице с различни имена от Общината и с един свидетел да докажете, че в обществото сте известен с фамилията Дичев и че семейството ви е известно с тази фамилия.
Това е, намаза малко аванта :)
kap_ka
Нов потребител

Назад към Семейни казуси