начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

BG паспорт за дете и с друго гражданство при пътуванe?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

BG паспорт за дете и с друго гражданство при пътуванe?

Мнениеот kikita » 08 Юли 2008, 12:30

Zhiveem vuv Francia i deteto mi e s frensko grajdanstvo. Ima i bulgarsko EGN. Iskam da razbera kakva e zakonovata uredba - znam, che po princip deteto bi triabvalo da ima i bulgarski pasport, no specialno za putuvaneto ot Francia do Bulgaria ne e li dostatuchen samo frenskia mu pasport?
Blagodaria predvaritelno na vsichki, koito shte se otzovat

Живеем във Франция и детето ми е с френско гражданство. Има и българско ЕГН. Искам да разбера каква е законовата уредба - знам, че по принцип детето би трябвало да има и български паспорт, но специално за пътуването от Франция до България не е ли достатъчен само френския му паспорт?
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват

мод
Поли
Уважаема г-жо/г-не, препоръчвам написаното в тази тема http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=31099
:idea:
kikita
Нов потребител

Мнениеот kikita » 09 Юли 2008, 12:07

Само затова че живея в чужбина ли така ми се накарахте? Съжалявам че не успях да кирилизирам постинга, и се извинявам, но така да ме нападате за един въпрос?
Не искам кой знае каква правна консултация и сигурно информацията която търся я има съвсем официално някъде, просто не мога да я намеря.

Още веднъж се извинявам ако с нещо съм нарушила правилата на форума - доколкото разбирам, не е това мястото където ще получа информация.
kikita
Нов потребител

Назад към Семейни казуси