Добър ден!
Аз съм момиче на 26 години,родена в Русия с майка-украинка и баща българин.Родителите ми ще се развеждат и не съм запозната с законите.Надявам се Вие да ми помогнете.
Въпросът ми е за придобитият по време на брак апартамент,който е записан и на 2та родители.И дали аз като единственна наследница имам някакъв дял от него и от други недвижими имущества на родителите ми?
В момента все още живеем в дадения апартамент и ме интересува дали след евентуален развод ще може да го задържим аз и майка ми,и дали трябва да изплащаме някаква сума на баща ми?Аз съм твърдо зад майка ми,поради простата причина,че тя няма никой в България.
Доуточнявам,че майка ми е с украинско гражданство,но поради дългият си престой в Бг смятам,че щте се ползва с нормални превилегии.
Благодаря предварително!!!
- Дата и час: 17 Дек 2024, 00:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Развод с чужденка и правата и
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Вие сте единственият наследник и на двамата родители (ако нямате други братя и сестри от брака на родителите ви). Бъдете сигурна, че в България всички права са във ваша полза, нашето законодателство ви защитава напълно, стига родителите ви приживе да не изявят други намерения.
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Здравейте,
Вие все още нямате права върху жилището или върху другите недвижими имоти на родителите Ви.
Относно предстоящия развод (доколкото касае семейноправни отношения с международен елемент) и евентуалната последваща делба на жилището може да получите доброволна консултация от колегите в този форум относно шансовете майка Ви да запази жилището предвид на факта, че сте пълнолетна.
Вие все още нямате права върху жилището или върху другите недвижими имоти на родителите Ви.
Относно предстоящия развод (доколкото касае семейноправни отношения с международен елемент) и евентуалната последваща делба на жилището може да получите доброволна консултация от колегите в този форум относно шансовете майка Ви да запази жилището предвид на факта, че сте пълнолетна.
- neonato
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|