начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Среща със социален работник без адвокат

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Среща със социален работник без адвокат

Мнениеот viki1978 » 16 Юли 2008, 18:29

Здравеите някои може ли да ми даде савет дали трябва да се срещам сас социален работник без адвоката ми ?Имам развод и явно бившия ми съпруг е подал жалба моля ви кажете ми да се срещам ли с нея без адвоката ми
viki1978
Младши потребител

Мнениеот hasplu » 16 Юли 2008, 22:16

това е въпрос на личен избор - както си прецените, но аз лично бих заложил на адвокатско присъствие!
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот viki1978 » 17 Юли 2008, 12:51

БЛАГОДАРЯ ВИ.
Аз не търся безпплатна информация а мнения обадиха ми се в 16ч и испаднах в паника разбира се че има ваш колега които ми зима парите така че се успокоите :) а и съм на мнение колкото повече мнения толкова подобре не ви карам на сила да ми отг. ваше лично право си е
Аз не мисля, че след като "решихме" въпроса с развода ,
http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=20239&highlight=

[/quote]

А по тоя въпрос мисля че съдът решава :roll:
БЛАГОДАРЯ ВИ
viki1978
Младши потребител

Назад към Семейни казуси