razvedena s dashteria na 15 godini.bovshiat mi saprug zivee v chuzbina s zena si.imat tam kashta y apartament tiahna sobstvenost.mogat li da lishat dashteria ni ot nasledstvo sled vreme po niakakav nachin?a nastoyashtata mu zena moze li da prodava imoti bez podpisa na dashteria mi v sluchei che stane neshto s maza si?
разведена с дъщеря на 15 години.бовшият ми съпруг живее в чужбина с жена си.имат там къща й апартамент тяхна собственост.могат ли да лишат дъщеря ни от наследство след време по някакъв начин?а настоящата му жена може ли да продава имоти без подписа на дъщеря ми в случеи че стане нещо с маза си?
-------------------------------------------------------------------------------------------
mod
Poli_g
Госпожо, моля прочетете тази тема - http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=31099!
Писането на латиница в този раздел на форума НЕ се толерира. Сладващият Ви пост ще бъде заличен, без оглед на съдържание, ако не е на кирилица.
- Дата и час: 17 Дек 2024, 00:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
nasledstvo
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Госпожо, има една мисъл , за която винаги се сещам при въпроси като Вашия/:"Човек предполага, но Бог разполага." Дано сте ме разбрали!
А иначе , освен зиброеното от колегите, което е напълно вярно, искам да добавя само това, че зависи също от това къде се намира така лелеяното от Вас "наследство" и дали бившия е български или чужд гражданин.
А иначе , освен зиброеното от колегите, което е напълно вярно, искам да добавя само това, че зависи също от това къде се намира така лелеяното от Вас "наследство" и дали бившия е български или чужд гражданин.
- sunrise
- Активен потребител
Re: nasledstvo
klelia написа:razvedena s dashteria na 15 godini.bovshiat mi saprug zivee v chuzbina s zena si.imat tam kashta y apartament tiahna sobstvenost.mogat li da lishat dashteria ni ot nasledstvo sled vreme po niakakav nachin?a nastoyashtata mu zena moze li da prodava imoti bez podpisa na dashteria mi v sluchei che stane neshto s maza si?
разведена с дъщеря на 15 години.бовшият ми съпруг живее в чужбина с жена си.имат там къща й апартамент тяхна собственост.могат ли да лишат дъщеря ни от наследство след време по някакъв начин?а настоящата му жена може ли да продава имоти без подписа на дъщеря ми в случеи че стане нещо с маза си?
Уважаема klelia,
Ако аз бях на мястото на бившия Ви съпруг и бях прочел горенаписаното от Вас, определено бих се притеснил за здравето и живота си. Буди недоумение как е възможно да проявявате претенции към нещо, за чието придобиване най-вероятно нямате принос.
Не се учудвам, че някои мъже се развеждат...
- katerinakuch
- Активен потребител
da de pravi ste .niamam kirilica.ne nali znaete kolko sme alchni bivshite.e taka e.
- klelia
- Нов потребител
klelia написа:da de pravi ste .niamam kirilica.ne nali znaete kolko sme alchni bivshite.e taka e.
Знаете ли, познавам и съм слушала за много бивши съпруги на разведени мъже, които много отчаяно и безуспешно се опитват да привлекат отново вниманието на бившия си мъж, като все използват под предлог благосъстоянието на родените по време на брака деца.
- katerinakuch
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|