- Дата и час: 17 Дек 2024, 05:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
изкупуване на дълг от съпруг
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
изкупуване на дълг от съпруг
Моля, кажете ми има ли юридическа възможност съпруга ми да изкупи мой дълг към банка докато сме семейни, или първо трябва да се разведа?В смисъл банката да има финансови претенции изцяло към него.Благодаря
- danka121
- Нов потребител
Re: изкупуване на дълг от съпруг
не! дълговите инстументи, предмет на търговия са ценни книжа, вашият договор за кредит Ц.
начи, мъжът ви тегли кредит, погасява предсрочно вашият и готово.......
начи, мъжът ви тегли кредит, погасява предсрочно вашият и готово.......
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
... и после "неговия " дълг става общ !
- vetrer
- Нов потребител
спамер, не е така, както си мислиш.
попълва се декларация за фактическа раздяла
и Ц, не става общ.
попълва се декларация за фактическа раздяла
и Ц, не става общ.
-
А като се разведа имам ли начин да се поеме от него дълга, пак благодаря, че ми е сложно положението...
- danka121
- Нов потребител
1. вие имате кредит
2. мъжът ви тегли нов, като декларира фактическа раздяла с вас /не ви вписват като съдлъжник/
3. с новия кредит се погасява предсрочно вашият
4. вие вече нямате кредит
и какво по-точно питате сега?
2. мъжът ви тегли нов, като декларира фактическа раздяла с вас /не ви вписват като съдлъжник/
3. с новия кредит се погасява предсрочно вашият
4. вие вече нямате кредит
и какво по-точно питате сега?
-
Колеги,има ли някой примерен образец от такава Декларация за фактическа раздяла,спешно ми трябва,благодаря предварително....
- shany83
- Потребител
А наистина ли сте във фактическа раздяла със съпруга си?Защото като текст отдолу трябва да присъства това,че носите наказателна отговорност за деклариране на неверни данни.
А за текста на декларацията,тя не е под бланка.В свободен текст си я направете.
А за текста на декларацията,тя не е под бланка.В свободен текст си я направете.
- punisher
- Потребител
еее....колега punisher, ами какво неверно обстоятелство бихте вписали при такава хипотеза , ами човек се ражда сам , а не с раница на гърба и вътре партньорчето , и сам умира даже.-значи "фактическата раздяла" е перманентно състояние
Пък и , кой ще докаже че към момента на декларацията не се е чувствал наистина разделен и свободен?!
Пък и , кой ще докаже че към момента на декларацията не се е чувствал наистина разделен и свободен?!
- miriam
- Потребител
Колега miriam,значи ако съпрузите си живеят щастливи и влюбени заедно,а пък декларират фактическа раздяла,това е лъжливо документиране и се наказва с лишаване от свобода.
А как се доказва,има доказателствени средства.Точно едно такова уж незначително обстоятелство в момента в един частен документ донесе обвинителен акт на подзащитния ми.
А как се доказва,има доказателствени средства.Точно едно такова уж незначително обстоятелство в момента в един частен документ донесе обвинителен акт на подзащитния ми.
- punisher
- Потребител
ако на първо число тя е отишла в майка си след бурен семеен скандал , за когото знаят двама свидетели и единият даже и е закарал пантофите с колата си за по-удобно ,та , изнасяйки си терлиците и четката за зъби , и вие на втори декларирате фактическа раздяла -то кой , питам Ви ще докаже , че сте вписали невярно обстоятелство?! Ако пък толкова е страшно , ами спретва се една искова молба за развод и се действа-какво толкова-има молба после няма молба, сега защо ме карате да лъкатуша и да демонстрирам мисловна гъвкавост тука пред уважаемата аудитория?!
Сега , кой какво е внесъл не знам-по-важното ще е кой какво ще е доказал след внасянето. Броим ги на финала. С добри чувства
Сега , кой какво е внесъл не знам-по-важното ще е кой какво ще е доказал след внасянето. Броим ги на финала. С добри чувства
- miriam
- Потребител
Колега,говоря в общия случай.Аз не мога да знам питащата какво й е положението.
Съгласна съм с вашия пример,но той е конкретна хипотеза.А дали моето мнение ще е приложимо- не съм казала,че при всяка хипотеза е така.Защото вие давате конкретни факти,които променят общия случай.
С най-добри чувства
Съгласна съм с вашия пример,но той е конкретна хипотеза.А дали моето мнение ще е приложимо- не съм казала,че при всяка хипотеза е така.Защото вие давате конкретни факти,които променят общия случай.
С най-добри чувства
- punisher
- Потребител
не давам конкретни, а давам х/Ипотетични факти, та ако ви вършат работа-подарявам Ви ги
- miriam
- Потребител
ееееееееееее колега,ни бъдете като масата.Това едва ли ви прави доволна/лен.
Няма нищо по-лошо от гнева.
Успех!!!
Няма нищо по-лошо от гнева.
Успех!!!
- punisher
- Потребител
Позволете нещо за последно:
не съм гневна , защото гневът е скъп ресурс и гледам да го пестя за когато ми потрябва.Скъпчия съм на гняв , демек:)
не съм и като масата , защото масата си замълча , докато пишехте , а аз ви станах събеседник по желание, собствено;
впрочем , гневът е инжекционът на човешките възможности , но нека не влизаме надълбоко в енергетичните баланси на общуването.
предлагам да млъкнем, щото ще ни номинират за спамери
не съм гневна , защото гневът е скъп ресурс и гледам да го пестя за когато ми потрябва.Скъпчия съм на гняв , демек:)
не съм и като масата , защото масата си замълча , докато пишехте , а аз ви станах събеседник по желание, собствено;
впрочем , гневът е инжекционът на човешките възможности , но нека не влизаме надълбоко в енергетичните баланси на общуването.
предлагам да млъкнем, щото ще ни номинират за спамери
- miriam
- Потребител
късно е, либе, за китка...
номинирани сте!!!
номинирани сте!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|