- Дата и час: 17 Дек 2024, 06:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Спешна нужда от много добър адвокат
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Спешна нужда от много добър адвокат
Да приключи, пък всички уважаеми колежки да си останат с мисълта,че в Съдебната зала са "По-По-Най" от колегите си !
Ще ме настроите да влизам с омраза и злоба в заседание,когато знам,че от другата страна е колежка с "Големи психологически възможности"
Ще ме настроите да влизам с омраза и злоба в заседание,когато знам,че от другата страна е колежка с "Големи психологически възможности"
- sarbijanac
- Активен потребител
sarbijanac написа:Да приключи, пък всички уважаеми колежки да си останат с мисълта,че в Съдебната зала са "По-По-Най" от колегите си !
Недей така колега , да бъдем кавалери и да гледаме с широта на такива позиции.Сега, дамите се смятат за по-добри психолози....еми хубаво , всеки път като стане обатното има казвай , че става дума за изключение от правилото....и така.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Напомняте ми за един сладур, дето разправя, че гледал врата, на нея табела: "ЖЕНИ". Вика: "влизам... то било кенеф". Ей така ми звучите, да ме прощавате. Щото четете, ама не виждате. Къде прочетохте, че жените били по- добри психолози или пък по- добри професионалисти или квито и да било бла- бла?
Хайде да го смелим: Точно защото сме по- слабия пол, съпругата по бракоразводното дело влиза в залата с "едни гърди напред" пред съпруга, който за да успее в психологически план да убеди съда, му е нужна не просто адв. защита, а подкрепа от представител на "нежния" пол. По един начин ще изглежда мъж адвокат да представлява виновен по презумпция съпруг /то ще е по- скоро демонстрация на мъжка солидарност/, съвършено различно ще е адвокат жена да защити позицията на съпруга /като го прави професионално, ще хвърли и етична и морална есенцийка, може да хвърли и някой упрек към поведението на съпругата и пр./. Понякога нещата са толкова на кантар, че една идея псих. въздействие може да реши нещата.
Освен това знаем, че всеки случай си е индивидуален, не може да се дават рецепти, но темата, и по- специално спорната линия по нея, ми хареса като за лентяйска събота и да ти кажа sarbijanac, изобщо не разбирам защо се цупиш.
Хайде да го смелим: Точно защото сме по- слабия пол, съпругата по бракоразводното дело влиза в залата с "едни гърди напред" пред съпруга, който за да успее в психологически план да убеди съда, му е нужна не просто адв. защита, а подкрепа от представител на "нежния" пол. По един начин ще изглежда мъж адвокат да представлява виновен по презумпция съпруг /то ще е по- скоро демонстрация на мъжка солидарност/, съвършено различно ще е адвокат жена да защити позицията на съпруга /като го прави професионално, ще хвърли и етична и морална есенцийка, може да хвърли и някой упрек към поведението на съпругата и пр./. Понякога нещата са толкова на кантар, че една идея псих. въздействие може да реши нещата.
Освен това знаем, че всеки случай си е индивидуален, не може да се дават рецепти, но темата, и по- специално спорната линия по нея, ми хареса като за лентяйска събота и да ти кажа sarbijanac, изобщо не разбирам защо се цупиш.
- razli4na
- Активен потребител
Деветокласници правят лицеви опори по време на учебен час, физкултура:
"Гърдите да опират в пода" - командва учителя по физическо възпитание и спорт.
"-Лесно им е на момичетата" - въздъхва гимназиста Стефан.
"Гърдите да опират в пода" - командва учителя по физическо възпитание и спорт.
"-Лесно им е на момичетата" - въздъхва гимназиста Стефан.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
- donna
- Старши потребител
Няма нужда , никой не спори.....
- REVOLUTION
- Активен потребител
Нека спрем, това би било най-разумното поведение.
http://www.vbox7.com/play:898710d7
п.п. Благодаря, Различна .
http://www.vbox7.com/play:898710d7
п.п. Благодаря, Различна .
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа: п.п. Благодаря, Различна .
И аз благодаря , Различна.Винаги съм бил убеден , че жените са с "едни гърди" пред нас мъжете , но поради това , че все разглеждам нещата от мъжката гледна точка , не съм успявал да си отговаря на въпроса , защо това е така.Затова и се включих в темата.Евала , Вие ми разкрихте истината:
[quote]Точно защото сме по- слабия пол, съпругата по бракоразводното дело влиза в залата с "едни гърди напред" пред съпруга, който за да успее в психологически план да убеди съда тука явно ми е първата грешка , незнаех , че трябва съда и в психологически план да се убеждава, му е нужна не просто адв. защита, а подкрепа от представител на "нежния" пол. По един начин ще изглежда мъж адвокат да представлява виновен по презумпция съпруг -тука втората /то ще е по- скоро демонстрация на мъжка солидарност/, съвършено различно ще е адвокат жена да защити позицията на съпруга /като го прави професионално, ще хвърли и етична и морална есенцийка, може да хвърли и някой упрек към поведението на съпругата и пр./- Тука да се похваля , убеден бях , че само жена може да извърши последните действия. Понякога нещата са толкова на кантар, че една идея псих. въздействие може да реши нещата. [quote]
Последна промяна REVOLUTION на 07 Мар 2009, 19:50, променена общо 1 път
- REVOLUTION
- Активен потребител
И аз мисля, че спорът е безсмислен. "Психологическите ефекти" са нож с две остриета и никога не може да се предвиди дали ще са положителни или отрицателни. Човешката душа е сложно нещо.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Да-развиват се доводи,които не са изобщо в унисон с нормалната адвокатска практика.Явно някои хора четат много "странична" художествена литература,шили пък гледат филмчета и се опитват да се превъплътят в героите от сериала
- sarbijanac
- Активен потребител
... философи
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
...кибици
Адвокат: (INFJ)
- kalahan2008
- Активен потребител
.....сладури!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
И повече епитети могат да се употребят, къде по-пиперливи, но съм сигурна, че ме разбираш.
А се спрях, не защото отстъпвам, а защото не ми се ще да чета отново размисли на нечие его.
А се спрях, не защото отстъпвам, а защото не ми се ще да чета отново размисли на нечие его.
- Гост.
- Старши потребител
....поли, усмихни сеееееее! /щом още не сме тръгнали на живи хора да вадим уд-е за наследници //нали ме разбираш? //, няма смисъл от нерви..... Честит ти празник и тук, персонално !
-
Е, това с УН на жив човек винаги ме кара да се засмея до сълзи.
Не мислех да е възможно такова нещо, но... историята познава и такива абсурди.
Честит ти празник и на теб!
Не мислех да е възможно такова нещо, но... историята познава и такива абсурди.
Честит ти празник и на теб!
- Гост.
- Старши потребител
МеЛси за цъФтето....много мило! Ами, тогава се смяхме, смях се и после....сама...като лудите ! Всъщност що да е "като" ...хихихихи ?!? Леле, изспамихме темата яко... Скайпът е ок !!!!!
-
Ще ти казвам 7788, защото целия ник ти е прекалено официален
- 111222333
- Младши потребител
ААА пропуснах, и какво според по-гореписещата мъжът-lawyer да си направи операция ли, такива каквито ги правят в една родопска болница кръц кръц
- 111222333
- Младши потребител
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|